Mik ezek?

1. 70 ezerrel több külföldi gép

Jelentősen nő a külföldi mezőgazdasági gépeket kínáló hirdetések száma a Piactéren. Már több mint 70.000-rel több külföldi gép között válogathatsz, mint korábban. Ráadásul úgy, hogy ezek már nem külön linken, hanem listázható, szűrhető formában a piactéri hirdetéseink között szerepelnek.

A változás a Landwirt.com-mal 2005 óta tartó szoros együttműködésünk eredményeként tud megvalósulni. Az osztrák-német piacot felölelő online agrármagazin géppiacának hirdetései ugyanis mostantól az Agroinform.hu/Piactér oldalára is felkerülnek, így ezentúl mindent egy helyen találhatsz meg, ráadásul még nagyobb választékban.

piactér

2. Kétmillió új alkatrészhirdetés a Piactéren

2022-ben már közel 2 millió alkatrésszel több jelenik meg a Piactér hirdetései között, mint korábban. Ezzel együtt apróhirdetés rovatunk új elemmel bővül: a gazdálkodók és a cégek hirdetései mellett a webshopok termékeit is elérheted közvetlenül, az Agroinformról.

3. Átláthatóbb, felhasználóbarát kategóriák

A Piacteret nem csak bővítjük, átláthatóbbá is tesszük, hogy még könnyebben találd meg, amire szükséged van. A kategóriarendszer megújult, letisztultabbá, logikusabbá vált, emellett sokkal nagyobb figyelmet kapnak az agrárdigitalizáció termékei is.

4. Még részletesebb keresés: szűrj géptípusra!

A felhasználóbarát keresést azzal is segítjük, hogy a gépek között nem csak márkára, hanem azon belül típusra is lehet szűrni. Csak válaszd ki a keresett gépmárkát, majd válassz alkategóriát a legördülő menüből.

piactér kategóriái

5. Topbox hirdetés a még nagyobb hatékonyságért

A Topbox hirdetés nevű új kiemelési lehetőség a Piactér előfizető partnerei számára érhető el. Ennek segítségével a hirdetéseid kiemelt helyen jelennek meg a Piactéren, az Agroinform címlapján és a hírlevelünkben is. Növeld meg hatékonyságodat előfizetői partnerséggel és a Topbox hirdetés választásával.

Miért érdemes Piactér előfizetővé válnod?

  • Még több hirdetést adhatsz fel
  • Még profibb megjelenést sugározhatsz
  • Még több kiemelést választhatsz

Előfizető partnereink saját arculati elemeiket (pl. logót) és weboldaluk linkjét is elhelyezhetik hirdetéseiknél. A nevük mellett megjelentetjük, hány éve partnereink, amely hitelességet, szakmai múltat és bizalmat ébreszt.

A részletekért érdeklődj kiemelt ügyfél kapcsolattartó munkatársainknál!

Fejlesztéseink, megújulásunk célja, hogy – a magyar internetes világban egyedülállóan – az Agroinform által egy platformon legyen lehetséges a napi szakmai tájékozódás, a mezőgazdasági gépek, eszközök, ingatlanok stb. kereskedelme, a szolgáltatások hirdetése és a közösségi információcsere.

Ezért agrármagazinunk tartalma 3 erős pillérre épül:

  • Információ (Hírek)
  • Kereskedelem (Piactér)
  • Közösségi tér (Fórum)

Kérjük, oszd meg velünk, mennyire vagy elégedett a portállal, írj rólunk értékelést a Google és a Facebook felületeken is.