A hirdetés szerint az ingatlan a Börzsönyben, a Pest vármegyei Szokolyán található. A 7163 négyzetméteres telek rejti a 2700 négyzetméteres föld alatti betonépületet. Alkalmas lehet többek között tárolónak, raktárnak, gombatermesztésre; paintball termek, sőt, akár szabadulószobák is kialakíthatók benne.

Föld alatti szabadidő központtá is avanzsálhat bowling-, vagy tekepályákkal, lehet házalap parkolóval és még túlélési technikák is gyakorolhatók az ingatlanban.

A pince 2012-ben épült (ahogy a hirdetésben olvasható, az elmaradt maja világvégére), 60 centis vasbeton szerkezetből, dupla vas biztonsági ajtókkal, 4 bejárattal, hatalmas folyosókkal, beépített szellőzőrendszerekkel. A föld alatti épületben több nagyméretű helyiség található: 9 szoba (ebből kettő bútorozott), egy 80 négyzetméteres konyha, kettő orvosi szoba, fürdő, toalett.

ingatlan

Ha nagyon el akarsz bújni a világ elől, itt a kihagyhatatlan lehetőség! – forrás: agroinform

A szobák fűtését egyedi cserépkályhák biztosítják. Ezen kívül a háború, vagy a világvége előli elbújást szolgálja két darab 20 ezer literes vasúti tartály (üzemanyag/szennyvíz tárolására), egy 50 ezer literes víztartály, s ha mindez még nem lenne elég, rendelkezésre áll tíz 5 köbméteres tartály is.

Mesés ajánlat, igaz?