Az újonnan megvásárolt termékek beépülnek majd a Nufarm jelenlegi európai portfóliójába, szélesítve ezzel a vállalat kínálatát a gombaölő és rovarölő termékek piacán, valamint a gabonafélék, a kukorica, a fafélék, a burgonyafélék, a szőlők és zöldségek (TPVV) alapvető védelme terén, és az olajrepcepiacon is – írja a cég közleménye.

Hugo Schweers (Nufarm Europe General Manager) szerint a Nufarm elhivatott az iránt, hogy innovatív növényvédelmi megoldásokat biztosítson az európai növénytermesztők és gazdálkodók számára.

„A Nufarm arra törekszik, hogy segítse vásárlói növekedését” – mondja Hugo Schweers, „és ezekkel az újformulációkkal kiegészítve tovább bővítjük a vevőink számára elérhető innovatív megoldások körét. A Nufarm jelenlegi portfóliója most jó hírű márkákhoz tartozó termékekkel egészül ki, valamint fontos aktív összetevőkkel, amilyen pl. az Acetamiprid, a Trinexapac és különféle Tebuconazole-keverékek.”

növényvédelem

Az új termékek szélesítik a cég európai kínálatát – fotó: Shutterstock

Schweers úr szerint a felvásárlás a Nufarm részéről további beruházásokat fog eredményezni, amelyek célja új megoldások kifejlesztése a jövőbeli egyre növekvő igények kielégítésére.

„Keményen fogunk dolgozni azon, hogy új termékeket dobjunk piacra, beleértve több innovatív terméket is, amelyek jelenleg már az előírások szerinti jóváhagyási folyamatban vannak. Küldetésünk, hogy megbízhatóan segítsük ügyfeleink fejlődését az intelligens, megbízható és kiváló termékek révén, amelyek mögött nagyszerű szolgáltatás és műszaki támogatás áll.”