biztosítás

  • Aktív jelenlét Európa 6 országában
  • 70.000 ügyfél
  • 3 millió hektár biztosított terület
  • Szakvéleményezés évente mintegy 140.000 mezőgazdasági táblán

Az Agrár Biztosító az Österreichische Hagelversicherung magyarországi fióktelepeként Európa egyik legnagyobb agrárbiztosítójának tagja. Az Österreichische Hagelversicherungot 1946-ban alapították Ausztriában és jelenleg hat európai országban tevékenykedik. Az osztrák piacon túl 2006 óta szervezeti egységet épített fel Csehországban, Szlovákiában Szlovéniában, Romániában és Magyarországon.

A mögöttünk álló időszak pozitív fejleményei és a nagyfokú ügyfélelégedettség igazolják üzleti modellünk sikerét mind a hat országban. Ennek révén már 70.000 ügyfelünk győződhetett meg az előnyökről, melyeket egy speciális agrárbiztosító nyújtani tud.

Az elmúlt évek átlagon felüli növekedési ütemének eredményeképp a biztosított területek nagysága a tavalyi évben elérte a 3 millió hektárt. Köszönhető ez többek között annak, hogy csak és kizárólag a mezőgazdaság speciális kockázataira és a működési sajátosságából adódó ügyviteli igényekre kínálunk biztosítási megoldást és munkatársaink a mezőgazdaság különböző területeinek felkészült, tapasztalt és naprakész tudással rendelkező szakértői.

Termékeink fejlesztésekor ügyfeleink üzletmenetének biztonsága az elsődleges cél, ezért arra törekszünk, hogy minél inkább megfeleljünk a gazdálkodók valós szükségleteinek. Üzleti folyamataink kialakításakor mindig szem előtt tartjuk ügyfeleink és biztosításközvetítő partnereink igényeit egyaránt, mert fontosnak tartjuk, hogy minden érintett számára rendelkezésre álljon a szükséges információ.

Az Österreichische Hagelversicherung szervezeti egységei a káresetek tekintetében is az élmezőnybe tartoznak. Az évenkénti 65.000 kárbejelentés és a 140.000 kárban érintett mezőgazdasági tábla nagyon rövid idő alatt teljesített szakmai véleményezése rendkívül nagy, magukért beszélő számok. A professzionális és objektív kárfelmérési módszerek mellett lényeges előny az ügyfelek számára a gyors ügymenet és a rövid határidővel történő kárkifizetés.

További információt a www.agrarbiztosito.hu weboldalon talál.

Ha bármilyen kérdése van, forduljon az Agrár Biztosító területileg illetékes régióvezetőihez:

Észak-Magyarország:
Tóth Attila
+36 70 316 6128
attila.toth@agrarbiztosito.hu

Nyugat-Magyarország: 
Gecseg József
+36 70 605 0937
jozsef.gecseg@agrarbiztosito.hu

Közép-Magyarország:
Gundy Miklós
+36 70 605 0938

miklos.gundy@agrarbiztosito.hu
Kelet-Magyarország:
Szél János
+36 70 314 8126
janos.szel@agrarbiztosito.hu