A Kentucky székhelyű cég a világ több mint 128 országban van jelen. Az Alltech magyarországi leányvállalata az Alltech Hungary Kft. 1992-ben alakult és idén ünnepli alapításának 25. évfordulóját.

A piacon stabilan működő vállalat egyik fő célkitűzése segíteni a gazdákat a világ élelmiszer-ellátásában, az állatok egészségének javításában és környezetük védelmében. Az állatok takarmányozásában és egészségének javításában szerzett több mint 30 éves kutatási tapasztalat lehetővé teszi olyan innovatív gyártási folyamatok kifejlesztését, melyek javítják nem csak az állatok, hanem a takarmányipar és a mezőgazdasági termelő szektor teljesítményét. Az Alltech hitvallása: természetes megoldások egy változó piac számára.

A cég termékei versenyképesek, megbízhatóak, nyomon követhetőek.

Az alapítás óta a cég az agráriparág egyik vezető vállalkozásává vált Európában, valamint Magyarországon is a piac egyik legjelentősebb szereplőjévé vált. A cég takarmányipar részére előállított termékei versenyképesek, megbízhatóak, nyomon követhetőek. A minőségi teljesítés és az ügyfeleink elvárásainak való maximális megfelelés nálunk alapvető követelmény.

A cég nagy hangsúlyt helyez a szakmai tájékoztatásra, ezért évről évre rendez szakmai rendezvényeket színvonalas szakmai előadásokkal, ahol tudást, kutatási eredményeket és hasznos információkat kínál a vevőinknek. Ezen felül több kapcsolatépítésre fókuszáló eseményt is rendez (partnernapok, horgászversen), ahol a partnerekkel való jó kapcsolat kiépítése a cél.

Az Alltech Hungary Kft. a magyar piac stabil szereplőjévé vált.

A cég évek óta jelen van Magyarország legjelentősebb agrárkiállításán az Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napokon, ahol bárki ellátogathat az Alltech standjára és tájékozódhat a termékekről és a hozzá kapcsolódó szolgáltatásokról.

"Hálásak vagyunk minden egyes partnerünknek, akik bevezették és tartósan használják az Alltech termékeit és megoldásait. Célunk, hogy továbbra is segítsük őket kutatásainkkal és programjainkkal, hogy minél nagyobb hatékonyságot érjenek el tevékenységük során. Ezúton is köszönjük minden kedves régi és új ügyfelünk bizalmát, amelynek elnyerése és megőrzése érdekében a továbbiakban is mindent elkövetünk. A fejlődésbe vetett hittel tekintünk az újabb 25 év elé."

Alltech