Fontos témát boncolgattunk az ARASZ Informatikai Kft. tulajdonosával, szoftverfejlesztőjével, Börzsönyi Balázzsal. Egy olyan programot hoztak létre kolléganőjével, ami egyszerűvé, könnyen kezelhetővé és átláthatóvá teszi a Gazdálkodási Napló használatát. Évről évre egyre többen élnek a lehetőséggel, a program nagyon sikeres, mert nem igényel különösebb informatikai ismereteket.

Jelenleg az online naplózás az, ami a cégnek nagyon sok kihívást jelent és sok feladatot ad, hiszen mindent megtesznek annak érdekében, hogy amikor a jogszabály élesedik a program azonnal használható legyen. Fontosnak tartják, hogy a felhasználók szeressék és szívesen használják ezeket a programokat.

Számos ágazatban nyújtanak nagy segítséget, hiszen az érintettek oktatás nélkül, könnyedén be tudják rögzíteni a szükséges adatokat. Szántó- és ültetvénytulajdonosok, állattartók pár kattintással elintézhetik azt az adatszolgáltatást, ami régebben napokba, hetekbe telt.

Az Arasz fő célja a Gazdálkodási Napló felhasználóbarát és könnyed vezetése, előállítása, ezért 
nem tartalmaz felesleges és nehezen értelmezhető, kezelhető részeket, kizárólag a Gazdálkodási Napló támasztotta követelményekre koncentrál.

Az ARASZ – Agro Adminisztrációs Szoftver megkönnyíti az agráriumban dolgozók mindennapjait, korosztálytól függetlenül.

Ha te is szeretnél többet megtudni az ARASZ Szoftverekről, ezeken az elérhetőségeken informálódhatsz:

ARASZ Informatikai Kft.

Weboldal: https://www.arasz.hu/
Telefon: +36303050972
Email: iroda@arasz.hu

arasz logó