Az Agroinform Média Kft. a Bisnode AA (dupla A) tanúsítványát kapta meg, mint a pénzügyileg legstabilabb cégek egyike. Ezzel a tanúsítvánnyal Magyarországon csupán a cégek 1,75 %-a rendelkezik, és azt jelzi, hogy velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata nagyon alacsony.

Bisnode

Bolyki Bence, az Agroinform Média Kft. ügyvezetője a tanúsítvány kapcsán elmondta: "folyamatos fejlesztéseink az Agroinform.hu partnereinek magasabb színvonalú és gyorsabb kiszolgálását célozzák meg. Június hónapban adtuk át a kollégáknak az automatizációra, külső és belső rendszerek integrálásra épülő Agroinform.hu Vállalatirányítási Rendszer új elemét, amivel még gyorsabban és hatékonyabban tudunk reagálni a felmerülő marketingkommunikációs igényekre. További előrelépésekhez motivál minket, hogy a májusi rekordlátogatottság után újabb pozitív visszajelzést kaptunk csapatunk teljesítményéről.

bolyki bence

Bolyki Bence, az Agroinform Média Kft. ügyvezetője

Cégünknél úgy gondoljuk, hogy a hazai, mezőgazdasági társadalmat egy hazai fejlesztésű kereskedelmi és információs platformnak kell kiszolgálni – ami az agrárszakmai igényekre épülve alkalmazza a nagyvilágban zajló digitális információs forradalom technológiai megoldásait.

Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy a Bisnode objektív cégminősítése alapján a legjobbak között szerepelhetünk.

Az Agroinformnál eddig is és ezután is alapvető értéknek tartjuk, hogy a piacon tisztességesen járjunk el, bizalmi kapcsolatot kialakítva partnereinkkel.

Hisszük, hogy a Bisnode tanúsítvány segítségével ügyfeleink, szállítóink, munkavállalóink felé is tovább fokozzuk azt a bizalmat, mely egyre fontosabb a hosszú távú üzleti kapcsolatokban.

Az, hogy a Bisnode független szakértőként ismerte el cégünk stabilitását, azt az üzenetet hordozza számunkra, hogy jó úton járunk cégünk építésében. Mivel vállalkozásunk minősítése szigorúan szakmai szempontok alapján történt és arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet, így a Bisnode tanúsítvány valóban pozitívan különbözteti meg cégünket a piacon."

csapat

Az Agroinform.hu 2015 óta a PREGA Konferencia és Kiállítás szervezője. A képen az Agroinform.hu csapata látható a 2019-es rendezvényen előadókkal és hostessekkel kiegészülve

Bővebben a tanúsítványról:

A Bisnode tanúsítvány alapja a Bisnode minősítése, mely nemzetközi szinten 1908 óta minősíti a cégeket megbízhatóságuk alapján. A Bisnode tanúsítvány mely AAA, AA és A jelzéssel kerül kiállításra jelzi a cégek pénzügyi megbízhatóságát és azt, hogy az ilyen jelzéssel – azaz a Bisnode tanúsítvánnyal – rendelkező vállalkozás gazdaságilag stabil.

A Bisnode minősítés több hivatalos forrásból származó adaton alapul, úgy mint Igazságügyi Minisztérium adatai, cégbíróság bejegyzései, NAV és más hatóságok adatai. A hivatalos források adatai mellett beépíti a vállalatra vonatkozó pénzügyi információkat, úgy mint mérlegadatok, eredmény-kimutatás, trendek. A minősítés figyelembe veszi a cég vagy szervezet demográfiai adatait, azaz a cég életkorát, tevékenységét, méretét, tulajdonosait, azok kapcsolódásait. A Bisnode fizetési tapasztalat program adataiból beépíti a minősítésbe, hogy az adott vállalkozás határidőben vagy késéssel, azaz milyen fizetési fegyelemmel egyenlíti ki számláit.

A fentieken kívül számos egyéb gyűjtött információt is hozzátesz a rendszer a Bisnode minősítéshez, úgy mint végrehajtási adatok vagy sajtóhírek.

Mivel a Bisnode minősítés nemcsak cégünk jelenlegi pénzügyi stabilitását mutatja, hanem a Bisnode minősítés kialakításának köszönhetően azt is, hogy cégünk az elkövetkező egy évben milyen valószínűséggel tartja meg kiváló hitelképességét,

büszkén állíthatjuk, hogy az Agroinform.hu mezőgazdasági portált fejlesztő Agroinform Média Kft. a jövőben is stabil és megbízható szereplője lesz a piacnak.