A GrECo vállalati kultúrája kizárólag valódi igényekre alapul. A GrECo Hungary Kft. fennállása 30. évfordulója alkalmából ünnepi összeállítást készített, amelyben négy különböző gazdasági ágazat és speciális szakterület elégedett ügyfelei mondják el, hogy miért szeretnek hosszú évek óta együtt dolgozni a vállalattal.

Argay Béla, a GrECo Hungary Kft. ügyvezető igazgatója az Agroinform.hu portál kérésére összefoglalta társaságuk profilját:

"A vállalati biztosítások minden területén jelen vagyunk, ami azt jelenti, hogy a vagyonbiztosítástól kezdve a légi- és szállítmányozási biztosításon át a legspeciálisabb területeken is megtaláljuk, vagy mi magunk kialakítjuk partnereink számára a legkedvezőbb feltételeket ahhoz, hogy nyugodtan, biztonságban végezhessék a mindennapi munkájukat.

Büszkék vagyunk arra, hogy osztrák anyavállalattal rendelkezünk, amely mind a mai napig megtartotta a családi vállalkozási formáját, így sikerült megőriznünk azt az értékrendet és hitvallást a működésünk során, amely ügyfeleink számára is biztosítékul szolgál.

Vállalatunk volumenéről fontosnak tartom elmondani, hogy bécsi központunkkal együtt 16 országban 57 irodával és 1000 dolgozóval rendelkezünk. Munkánk során nem csupán felelősségteljesen cselekszünk, hanem azt is kötelességünknek érezzük, hogy a helyi partnereinkkel közösen dolgozzuk ki ügyfeleink számára a legkedvezőbb konstrukciókat és mindeközben a legjobb minőségű szolgáltatást nyújtsuk" – hangsúlyozta Argay Béla.

biztosítás

A GrECo Hungary Kft. székhelye madártávlatból – fotó: Agroinform.hu

A GrECo-val fennálló nemzetközi- és a korábbi évekre visszanyúló szoros üzleti kapcsolatról, valamint az Affinity együttműködésről Baranyai Zoárd, az OMV kártyaüzletág vezetője nyilatkozott az Agroinform.hu-nak:

"Több évtizede dolgozunk együtt a GrECo Hungary Kft-vel és ez idő alatt mindig magas színvonalon nyújtottak számunkra biztosításokkal kapcsolatos szolgáltatásokat. Fontos szempont volt számunkra, hogy ne csak Magyarországon tudjunk együttműködni a partnereinkkel, hanem minden egyéb országban, ahol az OMV töltőállomásokkal rendelkezik. Azon túl, hogy a töltőállomásokon néha bekövetkező káresemények ügyintézésében segítséget nyújtanak számunkra, még

egy új biztosítási konstrukció kialakításában is együtt tudtunk működni.

Fontos megemlíteni a GrECo vállalat Affinity termékét, amely nagyon sokat segített az üzleti- és a személyes ügyintézési folyamataink optimalizálásában."

Az 5 éves közös együttműködésről és a kárrendezésről Dr. Tarcali Gábor, a Magyar Növényvédő Mérnöki és Növényorvosi Kamara elnöke is elmondta tapasztalatait:

"A GrECo vállalat adta a legjobb ajánlatot a Kamara számára az együttműködésünk kezdetén – és azóta is a lehető legkedvezőbb szolgáltatást nyújtják számunkra. Olyan céget szerettünk volna választani, amely egyedi, ránk szabott biztosítási feltételekkel tud szolgálni – és a GrECo azóta bebizonyította, hogy valóban képes megvalósítani ezeket számunkra.

Azt tapasztaltuk, hogy a biztosítások ügyintézése gördülékenyen és korrekt módon történik. Szakmai kérdésekben a GrECo mindig kikéri a Magyar Növényvédő Mérnöki és Növényorvosi Kamara véleményét, így az ügyfeleink és mi is maximálisan elégedettek vagyunk a szolgáltatásukkal."

A légi biztosítások kezeléséről és az együttműködésről a HÉVÍZ-BALATON AIRPORT Kft. ügyvezető igazgatója, Benkő Attila beszélt portálunknak:

"Idén negyedik éve dolgozunk együtt a GrECo Hungary Kft-vel., és azt szeretem ebben a társaságban, hogy ügyfélközpontú az üzletpolitikájuk. Fontos számomra, hogy nem próbálják meg ránk erőltetni az egyes szakági sémákat, hanem igyekeznek egyedi konstrukciókat kialakítani, amelyek a lehető leginkább megfelelnek a mi speciális szakterületünknek, azaz a repülőtérnek."

"A piacon rendkívül kedvező árakat tudnak biztosítani számunkra, így nem kérdés, hogy – a rugalmasság és a kedvező árképzés miatt – továbbra is őket választjuk."

A cég jövőjéről és piaci helyzetéről a holding vezérigazgatója és többségi tulajdonosa, Friedrich Neubrand nyilatkozott az Agroinform.hu számára.

"Cégünk alapítása óta mindig is célunk volt, hogy ügyfeleinkhez közel helyezkedjünk el, és számukra  a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtsuk. Ezt tartottuk szem előtt akkor is, amikor 30 évvel ezelőtt megkezdtük kelet-európai és közép-ázsiai terjeszkedésünket. Magyarország volt az első lépés azon az úton, amely lehetővé tette, hogy Kelet-Európa és Közép-Ázsia első számú kockázatkezelési szakértőjévé váljunk. Egy „pole” pozíció, melyre mint osztrák családi vállalkozás különösen büszkék vagyunk.

Munkatársaink szenvedéllyel végzik munkájukat, ez teszi lehetővé számunkra, hogy támogassuk az innovációt, megmutassuk erősségeinket, vállalva felelősségünket olyan speciális termékek létrehozására, amelyekre ügyfeleinknek szüksége van."

Kérdései, észrevételei vannak vagyon-, szállítási-, vagy mezőgazdasági vonatkozású biztosításokkal kapcsolatosan? Netán speciális területen dolgozik és személyre szabott ajánlatokat szeretne? Keresse bizalommal az Ön specialistáját a GrECo szakmai csapatánál!

Varga Zsolt
Értékesítési vezető

Biztosítási Alkusz és Biztosítási Tanácsadó
Nagyszőlős u. 11-15. | 1113 Budapest
Mobil: +36 20 292 3373
mailto: z.varga@greco.services
www.greco.services

LinkedIn | Twitter | Facebook
GrECo  Data Protection Declaration