Az érdeklődők megtekinthették a hazai tervezésű és gyártású DorPack síkfóliás mélyhúzó csomagológép család C4240 típusú berendezését és egyéb magyarországi kizárólagossággal képviselt feldolgozó gépeket, úgy, mint daráló-, töltő-, vákuumtöltő-, keverő-, asztali kamrás vákuum csomagológépeket és a tálcazáró csomagológépeket.

A DorPack síkfóliás mélyhúzó csomagológépek leginkább élelmiszeripari területen kerülnek alkalmazásra az áruk fóliába való csomagolásakor. Használatuk főként hús, tej, és sütőipari termékek esetén, praktikus, ahol nagy mennyiséget kell hatékonyan csomagolni. A csomagolószerszám mindig a csomagolni kívánt termék paraméterei szerint kerül kialakításra, ettől függően alkalmaz a gyártó lágy-, vagy keményfóliát, vákuumot, védőgázt vagy atmoszférikus csomagolást. A DorPack-kal történő csomagolás attraktív és költséghatékony megoldás, amely a piaci igényeket maximálisan kielégíti.

Feldolgozógépek tekintetében olyan gépcsoportok is bemutatkoztak az OMÉK-on, amelyek hatékonyan alkalmazhatók nem csak ipari, hanem kistermelői, őstermelői, családi gazdaságok és feldolgozók számára is.

-Talán a legnépszerűbbnek ebben a kategóriában a kamrás vákuum csomagológépek bizonyultak, amelyek tökéletesen beváltak sajtok, savanyúságok, hústermékek és halak csomagolására is.

A legkülönbözőbb feldolgozási igényeknek megfelelve,a kisebb és nagyobb kapacitású gépek egyaránt az érdeklődők rendelkezésére állnak.

A Doroti PACK Kft.-nél a gépek eladása után nem áll meg a munka, – a lelkiismeretes ügyfélgondozás már védjegyükké vált. A Doroti PACK Kft. – partnerei megelégedésére, – a már piacon lévő gépek tekintetében is nagy figyelmet fordít a pontos szervizszolgáltatásra és a gyors alkatrészellátásra.

www.doroti.hu