A cégcsoport idén novemberben ismét Kecskemétre várja az ágazat fejlesztések iránt érdeklődő képviselőit. A tavalyi, 2021-es szakmai konferenciához hasonlósan az aktuális témák és szakértő előadók ebben az évben is zálogai a sikeres, előremutató rendezvénynek.

A HETECH Group gabonatárolók, terményszárítók és tisztítók tervezésével, építésével és ezek komplett technológiai rendszerként való kivitelezésével az elmúlt évtizedekben egyik vezető vállalatává vált a hazai piacon.  A novemberi Szakmai Napon az agrárszektor képviselői üzem közelből ismerhetik meg a terület fejlesztéseit.

Több, mint 300 megvalósult beruházás, közel 1,5 M tonna tárolótér

Több, mint 300 megvalósult beruházás, közel 1,5 M tonna tárolótér létesítése az elmúlt közel negyed évszázadban – fotó: HETECH Group

November 23-án, Kecskeméten rendezik meg a HETECH Group éves Szakmai Napját. A 10:00 órakor kezdődő rendezvényre várnak minden olyan szakembert, akit érdekelnek az innovatív megoldások és a legújabb fejlesztések. A szervezők igényes szakmai előadások és interaktív üzemlátogatás keretében betekintést nyújtanak a terület legfontosabb fejlesztéseibe. A szakmai ebéd után lehetőség nyílik az előadásokon hallottak részletesebb megismerésére, szakmai megbeszélésekre és kapcsolatépítésre.

Regisztrációs link

 

üzemlátogatás

Üzemlátogatás a 2021-es HETECH szakmai napon – fotó: HETECH Group

Az energiaválság küszöbén téma lesz a terményszárítók alternatív energia ellátása. Bemutatásra kerül egy próbaüzem alatt álló termálrendszerű szárító berendezés. Megismerkedhetnek egy forradalmi terményvédelmi technologiával, amely a költséghatékonysága mellett időt és befektetett energiát takarít meg a gazdálkodóknak. Bemutatkozik a rendezvényen a MEGOSZ. Mindezek mellett betekintést nyerhetnek a sikeres telephelyfejlesztés folyamataiba is.

A rendezvény záróelőadásán a HETECH Group munkatársai ismertetik legfrissebb fejlesztéseiket. Bemutatkozik a HETECH applikáció.

Innováció és fejlesztés üzem közelből, fontos és hiteles információk elsőkézből.

Innováció és fejlesztés üzem közelből, fontos és hiteles információk elsőkézből – fotó: HETECH Group

Regisztrációs link

A rendezvény fővédnökei Papp Zsolt György vidékfejlesztési programok végrehajtásáért felelős helyettes államtitkár és Gáspár Ferenc a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara megyei elnöke.

A rendezvény részletes programjához kattintson ide>> https://hetechtrendek.hu/#program

A HETECH Szakmai Nap ’22 programját úgy állították össze, hogy minden olyan agrárszakember hasznos tudáshoz jusson, aki érintett a gabonatermesztésben, a terményraktározásban és/vagy a magtisztításban.

Incze Miklós vezérigazgató mutatja be az ÚJ TAVASZ Kft., ádándi telepének 3D nyomtatásban készült mását

Incze Miklós vezérigazgató mutatja be az ÚJ TAVASZ Kft., ádándi telepének 3D nyomtatásban készült mását – fotó: HETECH Group

A rendezvényre várnak minden olyan gazdálkodót és vállalkozót, aki a közeli vagy a távolabbi jövőben fejlesztést, beruházást tervez, vagy meglévő beruházásait korszerűsítené. A HETECH Szakmai Nap ’22 rendezvényen a részvétel díjmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Az esemény Kecskeméten, a szervező cég telephelyén, a napokban elkészült új logisztikai csarnokban kerül megrendezésre. Jelentkezni 2022. november 18-án éjfélig lehet, a résztvevők száma korlátozott, ezért érdemes mielőbb biztosítani a helyet a regisztrációval.

Regisztrációhoz kattintson ide ↓↓↓