A 76. alkalommal megrendezésre kerülő Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásárnak (OMÉK) a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont ad otthont 2013. szeptember 18. és 22. között. A rendezvényen az AXIÁL Kft. 500 négyzetméteren állít ki, de a gépújdonságok megtekintése mellett az SZ-202-es standhoz látogatóknak arra is lehetőségük nyílik, hogy versenybe szálljanak egy 300 000 Ft értékű GPS készülék megnyeréséért, a CLAAS COPILOT sorvezetőért!

Ehhez nem kell mást tenni, mint ellátogatni az AXIÁL Kft. standjához és helyesen kitölteni egy 10 kérdésből álló kérdőívet. A lapon mindenképpen fel kell tüntetni a kitöltő nevét, címét, elérhetőségét. Az OMÉK végén a helyes megfejtők között kerül kisorsolásra a nyeremény, amelyet a nyertes kihirdetése után postázunk újdonsült gazdájának, aki reményeink szerint nagy hasznát látja az eszköznek a jövőben.

A kisorsolásra kerülő készülék korrekció jel (EGNOS, WAAS) vételére alkalmas és tartalmazza az E-dif belső korrekció megoldását, tehát nincs szükség egy újabb GPS előfizetésre. A CLAAS COPILOT készlet minden szerelési segédanyagot tartalmaz, így beszerelése mindössze néhány percet vesz igénybe. A készüléket vákumtalppal a szélvédőre erősítjük, csatlakoztatjuk a szivargyújtó áramforrásra, majd az antennát a kabin tetejére helyezzük. Ezután már csak a munkaszélességet, valamint az irányítási módot kell beállítani. Üzembe helyezése ennyire gyors és egyszerű! A rendszer akár néhány perc alatt is áthelyezhető egy másik gépbe!



Bátran forduljanak segítségért a cég helyszínen lévő munkatársaihoz vagy keressék fel a www.axial.hu/GPSblog oldalt, ahol több, a kvízben szereplő kérdésre is választ kaphatnak!
Játsszon az AXIÁL Kft.-vel az OMÉK-on is!