Magyarország legnagyobb agrárgépipari szakmai rendezvényét, az AGROmashEXPO-t 2021. március 3-6. között rendezik meg, az eredetileg tervezett januári időpont helyett.

A MEGFOSZ már szeptemberben bejelentette, hogy 2021-ben nem kívánják megrendezni az AgrárgépShow-t. A Hungexpo álláspontja ekkor még az volt, hogy szigorú járványvédelmi intézkedések mellett az AGROmashEXPO-t januárban megtartják. A koronavírus-járvány újabb felfutása azonban új helyzetet teremtett, így a rendezvényt márciusra tolták a szervezők.

agromashexpo

Az új időpont: 2021. március 3-6.

További kiállítások új időpontban:

• A Kárpát-medence vadászainak, horgászainak és természetkedvelőinek legnagyobb találkozóját, a Fehova kiállítást 2021. március 18-21. között tervezik megtartani.

• A Budapest Boat Show-t 2021. március 18-21. között; az Utazás kiállítást 2021. május 6-9. között rendezik meg.

A későbbi kiállítások időpontjában nincs változás, így az építési és otthonteremtési kiállításcsokrot, a Construmát április 14-18. között, a MACH TECH Ipar Napjai szakkiállítást május 10-13 között tekinthetik meg az érdeklődők.

"A Hungexpo Zrt. Magyarország és a régió vezető kiállítás- és konferenciaszervező cége, amelynek rendezvényei évtizedek óta a magyar gazdaság helyzetének értékmérői. Cégünk hisz abban, hogy a járvány lecsengésével, az eddig megszokott, szükséges biztonsági intézkedések betartásával kiállításaink nemcsak újra indulnak, hanem továbbra is a magyar gazdaság fellendülésének motorjai lesznek." – fogalmaznak a közleményben.