Ahogy szokásunk szerint megnéztük az utolsó lezárt hónap eredményeit, érdekes adatokra kaptuk fel a fejünket. 2021. januárjában minden eddiginél magasabb látogatottsági adatok voltak mérhetőek az Agroinform.hu mezőgazdasági szakportálunkon:

  • 14.061.863*, azaz több, mint tizennégymillió oldalletöltés, illetve
  • 3.120.121* látogatás történt az oldalon

agrárhíreket, apróhirdetéseket, piaci információkat vagy fórumtémákat kutatva.

* Adatok: Google Analytics

Bolyki Bence portálvezető Agroinform.hu

Bolyki Bence, portálvezető – fotó: Kelkó Niki

"A téli időszakban leállnak a mezőgazdasági munkálatok és a gazdák, termelők is több időt töltenek az online térben, mint máskor. Minden bizonnyal rásegít erre a koronavírus járvány is, a legtöbben online tájékozódnak, még a gépbemutatók és kiállítások is átkerültek az internetes térbe. Ez mind oka lehet a magas látogatottságnak, de hozzájárul ehhez a csapatunk mindig megújulásra kész hozzáállása, amelyekkel új tartalmakat hoztunk be a mezőgazdasági portálok világába. Egyedülálló koncepciónk, hogy a látogatók mind kereskedelmi, mind információs igényét kielégítő tartalmakat készítünk. A friss cikkeink mellett pl. a Piactéren 50.000 ajánlat érhető el." – mondja Bolyki Bence, portálvezető a rekord látogatottság okait elemezve.

Agroinform.hu minden nap friss agrárhírekkel

Mezőgazdasági portálunk a hírfolyam színes, gyakran frissülő cikkei mellett hatalmas agrárpiactérrel és számos érdekes tartalommal várja az internetezőket.

Érdemes tehát használni

A jövőben is folyamatosan frissülő hírekkel, szakmai cikkekkel és új fejlesztésekkel szolgáljuk ki a látogatóink információszerzési igényeit. Munkatársaink minden nap hosszú órákat töltenek home office-ban a monitoraik előtt, számtalan szervezettel, gyártóval és gazdával tartanak kapcsolatot, böngészik a hazai és nemzetközi híreket, hogy változatos, informatív és helyenként szórakoztató tartalmat készítsenek Nektek, az olvasóiknak. Amikor csapatunk ezeket az eredményeket látja, az az igazi visszajelzés, hogy jó úton járunk és olvasóink szeretik portálunkat.

Nálunk érdemes hirdetni

A legfrissebb adatok szerint számaink a látogatottsági és oldalletöltési adatokon túl így alakulnak:

  • több mint 80.000 Agroinform.hu hírlevélre feliratkozott olvasó
  • 60.000 feletti hazai- és nemzetközi gép- és alkatrészajánlat
  • több mint 7.000 hirdető
  • közel 250.000 követő a Facebook-oldalunkon
  • 50.000-nél több tag a Facebook-csoportunkban

A SimilarWeb rangsorolása szerint az Agroinform.hu az 1. helyezett Magyarországon, és az 5. helyezett a világ mezőgazdasági portáljai között.

Agroinform látogatottság

Forrás: Similarweb.com, időszak: 2021. január

valós felhasználók és látogatás összehasonlító diagram

Valós felhasználók és látogatás összehasonlítása a főbb magyar agrárportálok között – forrás: dkt.hu
A nagyításhoz kattints a diagramra!

Tőlünk érdemes linket kapni

A magyar agrárportálok közül a mi oldalunk rendelkezik a legerősebb linkprofillal az AHREFS
platformban történt idei év januári lekérdezèsünk alapján. Ez azt jelenti, hogy nálunk érdemes leginkább olyan tartalmat megjelentetni, amely linket tartalmaz a te gazdaságod, vállalatod, terméked vagy szolgáltatásod oldalára.

mezőgazdasági linkek

Forrás: Ahrefs.com, 2021. január. 11.

Elégedett vagy velünk? Adj értékelést!

Ha pedig már ügyfelünk vagy olvasónk vagy, és tetszik, amit az oldalunkon látsz, akkor segítsd munkánkat azzal, hogy pozitív tapasztalatodat, élményeidet másokkal is megosztod!

Google ajánlást itt, a Write a review gombra kattintva tudsz adni

Facebookon ide kattintva tudsz értékelést írni

Várjuk a híreket, fotókat, programokat is – Alakítsd Te is az Agroinformot!

Csatlakozz ehhez Te is látogatóként, és küldj el számunkra bármilyen fontosnak tartott ágazati hírt, információt, szakmai programot, fényképet vagy videót, hogy megoszthassuk közönségünkkel!

Elhivatottak vagyunk, hogy hiteles és aktuális szakmai információkkal segítsük a magyar gazdák munkáját. Célunk, hogy a teljes hazai mezőgazdasági szektor számára a legtöbb hasznos információt nyújtsuk, rendezett, áttekinthető formában.

Sikeres 2021. évet kívánunk mindannyiunknak, a termelésben és az agrárinformáció áramlásában egyaránt!

Kocsis Eszter
vezető szerkesztő, Agroinform.hu

Bolyki Bence
portálvezető, Agroinform.hu