Kiemelt programok

A kerek évfordulóra számos színvonalas szakmai programmal, látványossággal készülnek a kiállítók. A Fórum színpadon (G pavilon) már a nyitónapon szó lesz a klímaváltozás okozta hatásokról a növénytermesztésben, továbbá alternatív tápanyaggazdálkodási lehetőségekről is, valamint kerekasztal-beszélgetésen vehetnek részt a látogatók a III. Országos szemlekörök kapcsán az AGRO.bio Hungary Kft. szervezésében.

A kiállítás második napján Aszódi Jánost, az Új Mezőgazdasági Magazin szerkesztő-producerét várjuk, aki az Én kis kertem című könyve kapcsán beszél a házi kertek fontosságáról. Ezt követően a Gabonatermesztők Országos Szövetsége tartja meg a már hagyománnyá vált Szántóföldi szakmai napját a Fórum színpadon.

Január 28-án pénteken az ökológiai ágazat jelenlegi helyzetéről, valamint a hazai szójatermesztés eredményeiről tudhatnak meg többet az érdeklődők az Ökológiai Mezőgazdasági Kutatóintézet jóvoltából. A mezőgazdasági támogatási lehetőségek ismertetéséről a Portfolio Csoport Agrárgazdasági Fórum szakértő vendégei gondoskodnak.

Robotshow az AGROmashEXPO-n

2022-ben is megrendezésre kerül a PREGA AgRobot Show – fotó: HUNGEXPO

Továbbá 2022-ben is megrendezésre kerül a PREGA AgRobot Show, amely során látványos bemutató keretein belül láthatják a résztvevők a mezőgazdasági robotika legizgalmasabb fejlesztéseit.

A Magyar Mezőgazdaság Kiadó Agrármarketing- és Média Napja újból helyet kap a rendezvényen, de az Agroinform online portál Mi terem a neten? agrármarketing konferenciáján is részt vehetnek az érdeklődők.

űrhajó

Űrstanddal készül a Marton Genetics cégcsoport – fotó: HUNGEXPO

Űrkutatás az agráriumban

Kiemelt figyelmet érdemel a Marton Genetics cégcsoport közel 300 négyzetméteres űrbázisstandja, ahol az agrárium űrtechnológiáit, valamint a galaktikus kutatásokról tudhatnak meg többet a látogatók.

Farkas Bertalan magyar űrhajós

Farkas Bertalan űrkutató, űrhajós – fotó: HUNGEXPO

A rendezvényen 2022. január 26-án tiszteletét teszi Farkas Bertalan űrkutató, űrhajós, valamint Dr. Ferencz Orsolya űrkutatásért felelős miniszteri biztos is. Kiállításra kerül a standon továbbá a SOYUZ-35 űrkapszula vagy más néven landoló egység, amellyel Farkas Bertalan és Valerij Nyikolajevics Kubaszov 1980. június 3-án, 8 napos űrutazásukat befejezve beléptek a Föld légkörébe.

Landoló egység, űrkapszula, Farkas Bertalan

Kiállításra kerül a SOYUZ-35 űrkapszula – fotó: HUNGEXPO

NAK TECHLAB

A NAK TechLab a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara hosszú távú innovációs agrár startup programja, ami a magyar mezőgazdaság digitális modernizációjára fókuszál. A program célja, hogy különböző, mégis egymáshoz kapcsolódó programokkal támogassa a hazai agrárium hatékonyabbá tételét a digitalizációs megoldások révén. A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara standján most három ilyen megoldással ismerkedhetnek meg az érdeklődők.

Regisztráljon és váltsa meg kedvezményes belépőjegyét online vagy a HUNGEXPO applikáción keresztül!

A jelenleg hatályos jogszabályok alapján az esemény csak érvényes védettségi igazolvánnyal látogatható, amelynek ellenőrzésére a kiállítás bejáratánál kerül sor.

Látogasson el az AGROmashEXPO virtuális kiállításra is! Az online platformon amellett, hogy számos kiállítóval felveheti a kapcsolatot, a Fórum színpad programjait is visszanézheti.

További információkért keresse fel az AGROmashEXPO honlapját!

Online médiapartnerünk:

Agroinform logo

Együttműködő szakmai partnereink:

szakmai partnerek logói