Győri Agroker Zrt.

Ez alkalommal a közel 300 fős rendezvényt Nagy Frigyes, volt Mg-i miniszter, illetve Légrádi Gábor HVH megyei elnök is személyesen megtisztelte. A megyei elnök előadásában tájékoztatta a jelenlévőket a támogatások igénylésének gyakorlati kérdéseiről, szólt a nagy múltú Zrt. régiós jelentőségéről, vállalkozókkal kialakított korrekt együttműködéséről.

Győri Agroker Zrt.

Torma Péter vezérigazgató köszöntőjében tájékoztatta a partneri kört a 2014. évi gazdálkodásukról, a 2015 évi első féléves tapasztalatokról, valamint kiemelt hangsúlyt adott a saját és banki finanszírozási lehetőségekről, mely a vállalkozások ügyintézési gyorsaságát jelentősen segíti.

Hangsúlyozta a partneri kör hűségét, a korrekt egymásra figyelés bővülését. A vezérigazgatói köszöntést követően az egyes ágazatvezetők tájékoztatták a megjelenteket a 2015-ös év gazdálkodási feltételeiről.

Győri Agroker Zrt.

A kitűnő szervezésű rendezvényen a gépészeti ágazat mutathatta be állókiállítás keretében gépkínálatát, mely jól reprezentálta széleskörű választékukat, hogy illeszkedni tudjanak mind a gazdák és önkormányzatok igényeihez, mind az időközben megjelenő pályázatokhoz.

A házigazdák ezúton is kitűnő vendéglátással, műsorokkal köszönték meg a közös együttműködést partnertalálkozójukon.