A Derby-Túr Kft. értékesítési szaktanácsadója, Kovács Máté látta vendégül az Agroinform csapatát a cég egyik standján az AGROmashEXPO-n. A Derby-Túr három standdal és egy nagy bejelentéssel készült a kiállításra.

Elsőként jöjjön a nagy bejelentés.

A Derby-Túr-nál az OMV hivatalos partnereként januártól elérhetőek az eredeti prémium osztrák üzemanyagok!

A bejelentés után a mezőtúri cégnél immár elérhetőek a prémium, az ausztriai Schwechat-ból érkező, a magyarországi gazdálkodók körében rendkívül népszerű gázolajak. Máté saját példájukon keresztül mutatta be, miért éri meg váltani ezekre a benzinkúton való tankolásról:

"Saját tartályunkba a normál és az EcoPro minőség között elhelyezkedő EcoSmart gázolajat rendeltünk 6.000 literes mennyiségben, amelynek árát összehasonlítottuk a legközelebbi "színes" kút normál üzemanyagának árával, a különbség pedig 61 forint volt, így évi 40-50.000 literes éves fogyasztásnál körülbelül 3 millió forintot spórolunk évente"

Felmérés és a szerződés megírása után a Derby-Túr gondoskodik a folyamatok összehangolásáról is. Lehetőség van 4.000, 6.000 vagy akár 30.000 literes mennyiségek rendelésére, melynek során a normál, az ECOSmart, és az ECOPro prémium gázolajak közül lehet választani. Mivel jelen pillanatban is hatalmas árkülönbségek vannak az üzemanyagok terén (akár 60 Ft is literenként a benzinkúti és nagykereskedelmi ár között), érdemes élni az ajánlattal és saját tartályból OMV gázolajat tankolni.

konténerkút

A konténerkút zárt, diszkrét, könnyen riasztható, 9.000 literes méretben pedig az egyik legnépszerűbb választás – fotó: Derby-Túr Kft.

A bejelentést követően, a telephelyi gázolajkutakban Kovács Máté elmondása szerint magasan piacvezető Derby-Túr standnál megnéztük a kiállított 9000 literes konténerkutat, ami hatalmas népszerűségnek örvend a gazdálkodók körében, hiszen teljesen zárt, könnyen riasztható, ráadásul visszafogott zöld színe van, így nem feltűnő.

Az alapkimérő esetében nagyméretű digitális mérőóra, 60 liter/perces szivattyú, 8 méter tömlő, automata pisztoly, magyar szabványoknak megfelelő 3"-os Elaflex töltőcsonk segíti a tankolást, a kármentő medence alatt pedig hosszított élettartamú víz- és szennyszűrőt találhatunk. Ha valaki kontrollt szeretne tartani, de még nem szeretne tankolóautomatát annak megnövekedett költségével, azoknak ajánlják a másik típusú kimérőt, aminél már mágneskulcsok szabályozzák, ki tankolhat, az utolsó 5 tankolás megtekinthető a nagy méretű kijelzőn, 0,1% pontossággal gázolajszintet is mér, ráadásul mindezt Wi-Fi-n keresztül ingyenesen, havidíj nélkül továbbítja mobiltelefonra is, így a gazda számára bárhonnan elérhető.

A DESO 5000 literes gázolajkút ideális a 100-200 hektáros üzemmérettel rendelkező gazdák számára. Szintjelzővel, Elaflex csatlakozóval, digitális mérőórával, és szűrővel is rendelkezik, azaz mindent tartalmaz, amire évi 10-40.000 literes fogyasztás esetén szükség lehet.

Prémium Nitrosol tartály és tankolóautomata-kavalkád segíti a gazdálkodókat az idei szezonban is!

Szintén újdonság az AgriMaster 15000 literes változata, ami a nagyobb 22000 és 28000 literes AgriMaster Nitrosol tartályok minden előnyét magában hordozza. Vastag fallal rendelkezik, ráadásul a cég erre a termékre is 10 éven keresztül 200%-os garanciát ad. Nem véletlen, hogy a Kingspan AgriMaster Magyarország piacvezető prémium Nitrosol tartálya - mondta Kovács Máté.

Megnéztük a cég új, high-tech tankoló automata kínálatát is, amely akár 3 különböző kiadagoló pisztolyt (nagy teljesítményű gázolaj, kis teljesítményű "személyautós" gázolaj és AdBlue) is kezel, ráadásul akár  rendszám felismeréssel is kérhető, valamint szó esett még arról az ügyességi játékról is, ahol a győztes a dicsőség mellé még 3 liter Bolyhos pálinkát is hazavihetett.

A Derby-Túr Kft. termékeivel, szolgáltatásaival kapcsolatban keresd bizalommal a cég munkatársait és böngéssz a weboldalukon

Derby-Túr Kft.
5400 Mezőtúr, Cs. Wágner József utca 28-32

Telefonszám: +36-56-354-222
Weboldal: https://gazolajkut.hu/

Derby-Túr logó