A Wolf System évtizedek óta erősíti kisipari és ipari szektorban tevékenységét. Folyamatos újítással és beruházással évente több mint 3500 épület és tetőszerkezet legyártására és megépítésére kerül sor. A Wolf System a mezőgazdasági építés terén vezető szolgáltató szerte Európában, mely helyet a kiérlelt technológiája és tapasztalata alapján vívott ki. Tervei megvalósításához a tanácsadástól és tervezéstől, a gyártástól és szerelésig, mindent egy kézből kínálunk a mezőgazdasági építés bármely területén.

Wolf System Kft.

CCM silók kivitelezése – Dalmand

A Wolf System tartályépítési programja az aprítéktároló, gabonasilótól az ipari nagy térfogatú tárolótartályokig, a hígtrágya- vagy víztárolótartályoktól a biogáz berendezéseken át a nagy szennyvízderítő berendezésekig terjed.  A vasbeton körtartályépítés sikerének alapköve a Wolf System saját fejlesztésű fémzsaluzat-rendszere. A legfeljebb 50 m tartály átmérőig és 50 m magasságig terjedő építmények a Wolf System speciális fémzsalu rendszerével oldja meg. Tartályaink befogadó képessége 10 és 10.000 m3 között változik.

telep

A Wolf System a megrendelt tartályokat vasbeton szerkezetből, monolit építési móddal készíti. A stabil belső és külső acélzsaluzat szerelését a betonfalon átmenő lehorgonyzás és távtartó cső beépítése nélkül végzik, miáltal a betonban maximális tömörség és vízzáróság lesz biztosítható.

istálló

Átfogó termékpalettánk az egyszerű gépszínektől és pajtáktól a mezőgazdasági épület komplexumokig terjed, a mezőgazdaság bármely szegmense számára építünk, legyen az akár hagyományos mélyalmos istálló vagy akár teljesen automatizált mezőgazdasági üzem. Az anyag az Ön választása, fa, acél, beton vagy az anyagok kombinációja: az anyagokat tudatosan Önnel együtt választjuk. Az előregyártottság és átgondolt beépítés gondoskodik a rövid szerelési időről és a nagymértékű funkcionalitásról. Legyen az marha, sertés, baromfi, vagy ló – a Wolf System több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezik az istállóépítés terén, mely tudással megkeresi Önnek a legjobb megoldást.

Wolf System Kft.

Tervezés – tapasztalattal és szakértelemmel. Saját statikusaink és tervezőink az engedélyezési tervektől, a kiviteli terveken át az adott termék gyártmányterveit is elkészítik, ellátják az Ön beruházását a szükséges tervekkel, számításokkal.

A projekt teljes megvalósítási folyamatát egy projektvezető kíséri végig és felügyeli azt. Így az első tanácsadástól a műszaki átadásig az Ön partnereként egy személyben mindvégig rendelkezésére áll. Társaságunk jellemzően a racionális zsaluszerkezetnek és a dolgozók munkamoráljának köszönhetően, gyorsan és hatékonyan végzi el vállalásait.

Wolf System Kft.Szarvasi Biogáz üzem vasbeton szerkezetek építése

2016-ban tömegesen elindulnak a pályázatok. Magyarország minden térségében számíthatnak rá a mezőgazdasági termelők, vállalkozások, hogy eszközbeszerzés, telephelyfejlesztés és egyéb kiírások tekintetében számtalan lehetőség nyílik fejlesztésre. A Wolf System Kft. a pályázatok műszaki mellékleteinek kidolgozásában is hathatós segítséget nyújthat Ön vagy pályázatírója számára.

További információért látogasson el a Wolf System Építőipari Kft. weboldalára.

7522 Kaposújlak Gyártótelep
Tel.: +36 82/578 400
Mobil: Molnár Zoltán +36 30/ 247-59-20
e-mail.: zoltan.molnar@wolfsystem.hu