A gyermelyi, magyar tulajdonban álló TRM Pro Kft. a hazai építőipari piac egyik meghatározó lemezbeszállítója. Zensteel® márkanéven kínált, saját gyártású trapéz- és cserepeslemezeik, illetve DAKO kerítéscsaládjuk, valamint nagy választékban forgalmazott szendvicspaneljeik a kiváló ár/érték arányuk mellett elsősorban a kapcsolódó szolgáltatások minőségével tűnnek ki a kínálatból.

trapéz és cserepeslemezek garanciával

Kifogástalan a termékminőség – fotó: TRM Pro Kft.

trapéz és cserepeslemezek garanciával

Kiegészítő szolgáltatásokat is kínálnak az ügyfeleknek – fotó: TRM Pro Kft.

"A kifogástalan termékminőség, a széles paletta és az állandó raktárkészlet inkább csak az alap, amivel hitelesen meg lehet jelenni a piacon" ‒ mutatott rá Tóth Zoltán, a cég egyik alapító-ügyvezetője.

"Mi ennél többet szeretnénk kínálni ügyfeleinknek, ezt a többletet pedig elsősorban a kiegészítő szolgáltatások, a fenntarthatóság és termékek területén kínáljuk. Ha valaki a gépszínre új tetőt rendel, vagy épít egy új gabonatárolót, csarnokot, biztos lehet benne, hogy nemcsak a lemezt kapja meg tőlünk, hanem a kívánt RAL színben az adott projektre mindent, amire szüksége van. Ideértve az összes kiegészítőt, csavart, tetőbevilágítót, ereszt és élhajlított elemet, de ha hőszigetelt vagy páramentes helyre van szükség, akkor természetesen a szelemeneket, szendvicspaneleket, antikondenzációs filcréteget is. Mindezt előre, méretre gyártva, felesleg, maradék és hulladék nélkül, hogy a helyszínen már csak össze kelljen szerelni."

trapéz és cserepeslemezek garanciával

Az adott határidőt mindig betartják – fotó: TRM Pro Kft.

"A fentiek mellett nagyon figyelünk a jó partnerkapcsolatra is. Ha adunk egy határidőt, azt be is tartjuk, ha bárki keres bennünket, azonnal elér valakit, aki érdemben a segítségére lesz" ‒ tette hozzá Máté János Tamás, a vállalat másik alapító-ügyvezetője.

"Számon tartjuk ügyfeleinket, és mindent megteszünk a jó kapcsolatért, legyen szó megrendelésről vagy ‒ ritkán ‒ garanciális problémáról, esetleg más segítségről. Úgy gondoljuk, hogy ez az, amiben a legjobbak akarunk és tudunk lenni a piacon, és ez az, amiért egyre többen szavaznak bizalmat a Zensteel®-termékeknek ‒ természetesen a versenyképes árak mellett. Nem egyszer fordultak hozzánk tervezési segédletért, vagy kérik a megrendelt tételek időzített helyszínre szállítását."

trapéz és cserepeslemezek garanciával

Egyre többen szavaznak bizalmat a Zensteel®-termékeknek – fotó: TRM Pro Kft.

trapéz és cserepeslemezek garanciával

Biztos és kiszámítható pontot szeretnének adni a mezőgazdaság számára – fotó: TRM Pro Kft.

"A lényeg, hogy ismerjük az agráriumban dolgozó ügyfeleink munkáját, igényeit. Számos elégedett referenciánk van ebből a szegmensből is, akik tanúsíthatják, hogy mindig kiszámíthatóan, a fenti céljainknak, vállalásainknak megfelelően állunk bármilyen elképzeléshez. Szeretnénk, hogy a számos bizonytalanságnak, körülménynek kiszolgáltatott mezőgazdaság számára a TRM Pro és a Zensteel®-termékek, szolgáltatások adhassanak egy biztos és kiszámítható pontot a munka során" ‒ zárta szavait a két tulajdonos.

Ha felkeltettük érdeklődését, vagy olyan projektje van, amiben segítségére lehetünk, kérjük keressen minket elérhetőségeink bármelyikén vagy a www.zensteel.hu oldalon.