Digitális Közönségmérési Tanács weboldalán található hivatalos online audit szerint 2020. május 16-án az Agroinform.hu, mint mezőgazdasági szakportál adta a teljes magyar internet elérések több mint 1 százalékát. Aznap összesen 73.324 egyedi látogató kereste fel az oldalt agrárhíreket, piaci információkat, apróhirdetéseket vagy fórumtémákat kutatva.

Az Agroinform.hu minden nap friss agrárhírekkel és hatalmas agrárpiactérrel várja az internetezőket, de ezeken túl érdemes felkeresni többek között a Növényvédőszer-adatbázisunkat, a Terménypiacok, a Géppiac vagy a Fórum rovatokat is. A jövőben is folyamatosan frissülő hírekkel és új fejlesztésekkel igyekszünk megfelelni a látogatóink igényeinek és lépést tartani a digitális fejlődéssel.

A Landwirt és az Agroinform.hu portál 2004 óta dolgozik közösen azért, hogy a magyar gazdálkodók is egyszerűen és hatékonyan találják meg az aktuális, legjobb hazai vagy akár külföldi ajánlatokat.

Ez a hivatás örömet is ad, főleg amikor az eredményét látjuk:

  • 78.000+ Agroinform.hu hírlevél címzett
  • 68.000 feletti hazai- és nemzetközi gép- és alkatrészajánlat
  • 1700 gépkereskedő partner

Küldetésünk, hogy hiteles és aktuális szakmai információkkal segítsük a magyar gazdákat. Célunk, hogy a teljes mezőgazdasági társadalom számára a legtöbb hasznos, rendszerezett információt nyújtsuk.

Csatlakozzon ehhez Ön is látogatóként, és küldjön el számunkra bármilyen Ön által fontosnak tartott ágazati hírt, információt, szakmai programot, hogy megoszthassuk közönségünkkel.

Legyen sikeres szezonunk, mind a termelésben, mind az agrárinformáció áramlásában!

Kocsis Eszter
szerkesztő, Agroinform.hu

Bolyki Bence
portálvezető, Agroinform.hu