A PREGA előtti napon, már február 7-én belevágunk a közepébe: tömény agrárdigitalizációs, gyakorlatba ültethető tudást szerezhetsz, precíziós információdömpingre lehet számítani.

A PREGA teljes programjára szóló jegyek ára az idei évben jelentős kedvezménnyel érhetőek el a korábbi évekhez képest, sőt, a nulladik napra szóló kedvezményes különjeggyel olyan lehetőséget vehetsz a kezedbe, amit azonnal hasznosítani tudsz a gazdálkodás során.

Február 7. – PREGA Workshopdélután

Az agráradat digitalizációja workshop gazdálkodóknak – 14:00-18:00

Legyen rend az agráradatokban! dr. Milics Gábor, tanszékvezető egyetemi docens, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE)

Szó lesz az agráriumban használható térinformatikai rendszerek adatigényéről, a gyakori adatkezelési hibákról, az adatok rendszerezéséről, karbantartásáról, és hogy milyen szemléletre van szükség ahhoz, hogy az adatokból hasznos, döntéselőkészítő rendszerekbe integrálható információkat nyerhessen a gazdálkodó.

Adatátvitel rendszerek között, kijuttatási térkép készítése, drónos képfeldolgozás Kauser Jakab, K-Prec Mezőgazdasági Szolgáltató és Mérnöki Iroda Kft.

A workshop során hasznos információkat szerezhetnek a résztvevők

  • a keletkező adatok információs rendszerbe történő átviteléről,
  • az adatátviteli rendszerek fejlődési folyamatairól a ma már gyakorlatban is alkalmazott felhő megoldásokra részletesen kitérve,
  • az olyan szoftveres megoldásokról, amelyekkel elkészíthetjük kijuttatási térképeinket fájl-, és monitorspecifikusan,
  • és a drónos képfeldolgozásról, melynek szemléltetéseképpen egy konkrét példán keresztül mutatja be Kauser Jakab a teljes képfeldogozási folyamatot.

A február 7-i workshopra külön lehet jelentkezni, tedd meg most!

Mennyibe kerül a jegy a workshopra?

A nulladik nap workshopján való részvétel ára nettó 20 000 forint (bruttó 25 400 forint), viszont NAK-tagok, a Magyarországi Precíziós Gazdálkodási Egyesület (MPGE) tagjai és diákok kedvezményes jegyet vásárolhatnak nettó 16 000 forintos áron (bruttó 20 320 forint).

PREGA

További workshopok a PREGA-n február 9-én

A PREGA utolsó napján a tematikus szekciók mellett 2 workshopra kerül sor, ahol minden gazdálkodó közvetlenül beszélgethet majd a szakemberekkel.

AXIÁL workshop – 9:00-10:30

„Megoldások az Axiál Kft-től a mezőgazdaság digitalizációjára" – Okvátovity István, térinformatikus fejlesztő, AXIÁL Kft. és Mesterházi Péter Ákos, precíziós gazdálkodási csoportvezető, AXIÁL Kft.

A workshop lehetőséget ad arra, hogy az AXIÁL leendő és jelenlegi partnerei első kézből ismerhessék meg az AXIÁL megoldásait. A résztvevők gyakorlati kérdéseikre is választ kaphatnak majd, lehetőség lesz a kötetlen, szakmai beszélgetésre.

KITE workshop – 10:50-12:05

A KITE szakemberei mutatják be, hogy milyen szakmai alapú digitális és személyes szolgáltatásokkal segíti a termelést a Partner Profit Program keretein belül a KITE. Lépésről lépésre haladunk: látható lesz majd a különböző forrásból – műholdas, földközeli és erőgépekből – származó adatok gyűjtése és az adatelemzés. Bemutatják a szakemberek a helyspecifikus talajmintavételt, és az erre alapozott tervezést és kijuttatást, a KITErkép alapú differenciált vetést, vagy a növényvédelemben nyújtott agrometeorológiai alapú előrejelzési szolgáltatást. A megtervezett feladatok végrehajtásához a gépüzemeltetés-támogató szolgáltatás adja a hátteret és az elvégzett munkákról visszacsatolást a MyJohnDeere oldalról kaphat a gazdálkodó.

Közeledik Magyarország precíziós gazdálkodási konferenciája! Jelentkezz még ma!

PREGA – Precíziós Gazdálkodási Konferencia és Kiállítás 2023

Időpont: 2023. február 8-9.
Helyszín: Aquaworld Resort Budapest

Program és jegyvásárlás: www.prega.hu

PREGA

Kiállító partnereink:

4iG Nyrt., ABZ Drone Kft., Agreena Aps, Agro Aim Hungária Kft., Agrofeed Kft., AgroVIR, Agro-Way Agricultural Multirotor Hungary Kft., Altoterra Kft., Avansys Consulting, AXIÁL Kft., Bayer Hungária Kft., Bloomair Service Kft., Creatiger Kft., DAS-GEOD Kft., Debreceni Egyetem, Delta Systems Kft., Duplitec Kft., eKözig Zrt., Eurosmart Kft., FMC-Agro Hungary Kft., GDi Magyarország Kft., GrECo Hungary Kft., HÁRI TECH Kft., HRP Europe Kft., I.S.M. Technology Kft., Kertcenter Kft., KITE Zrt., a Magyar Bankholding Zrt. tagbankjai: MKB Bank Nyrt. és Takarékbank Zrt., Magyar Kukorica Klub, Metos Magyarország Kft., Mobil Technolgy Kft., Omikron Informatikai Kft., PlantaDrone Kft., Precision Planting LLC, Robotpilóta Kft., Sencrop S.A.S, Senit Kft., STRAUTMANN Kft., STUDIUM GROUP 2020 Kft., Syngenta Magyarország Kft., T-Markt Kereskedőház Kft., Tomelilla Kft., Vaderstad Kft., Valkon 2007 Kft., VulcanAgro Kft., WAE (Isuzu), WohnderDrone Kft.