Az Austro Diesel GmbH. hazánkban két évtizede jelent mércét az ügyfélközpontúság, illetve a megbízhatóság terén, ami a professzionális tanácsadásban, kiemelkedő szerviz szolgáltatásban és a több évtizedes együttműködésben ölt testet a Gazdálkodókkal. A cég munkájának a magját az elégedett Vásárlók jelentik.

Austro Diesel

Az osztrák székhelyű vállalat 2003 óta látja el minden Massey Ferguson termék kizárólagos importőri feladatát – fotó: Austro Diesel

Stabil kereskedelmi hálózatot építettek fel

A vállalat a hazai, 2003-as kezdetektől fogva követte a nyugaton már bevált értékesítési modellt: szakértő és jól képzett márkakereskedőkön keresztül értékesíti termékeit a magyar piacon. A márkakereskedéseknek szigorú arculati, képzési és felszereltségbeli előírásoknak szükséges megfelelniük annak érdekében, hogy a legjobb szolgáltatást tudják nyújtani az érdeklődő Gazdálkodók számára.

Rendkívül nagy öröm számunkra, hogy egy ennyire stabil kereskedelmi hálózatot építettünk fel az előző húsz évben, ami az üzleti Partnerek és a Gazdálkodók számára is állandóságot biztosít. Ezért a hatalmas teljesítményért szeretnék minden egyes résztvevőnek hatalmas köszönetet mondani" – nyilatkozta ing. Johann Gram, az Austro Diesel GmbH. ügyvezető igazgatója.

Magyarország rendkívül fontos ország számunkra, nemcsak a közelség és a szomszédság végett, hanem amiatt is, mert egy igazi, sikeres agrárország.  Magyarországon a Massey Ferguson teljes termékpalettája gazdára lelhet, sok az innovatív mezőgazdasági vállalkozó, akik értik, hogy a hatékony gazdálkodáshoz minőségi eszközökre van szükségük. Mi pedig nemcsak csúcsminőségű gépekkel, hanem kimagasló szerviz és alkatrész ellátással is támogatjuk őket. Büszkék vagyunk rá, hogy a Schwechaton (Ausztriában) található alkatrész raktárunkból még ezekben a nehéz időkben is tudjuk tartani a 24 órán belüli alkatrészellátást Magyarország egész területére! Így vagyunk képesek a mezőgazdaság ütőeréhez közelmaradni: Önökhöz, Gazdálkodóhoz!" – fejezte be gondolatait Gram Úr.

A tavalyi, 2022-es év is különleges volt a vállalat számára, ugyanis alapításának 40. évfordulóját, a Bécsben tartott, különleges „FARMOUS 40!" rendezvénnyel ünnepelte 450 Közép-Kelet Európai kereskedelmi Partnerrel, az Austro Diesel saját dolgozóival, a Massey Ferguson és a gyártó AGCO képviselőivel, valamint más fontos társcégek vezetőivel együtt. Bővebben itt olvashat az Austro Diesel 40 éves évfordulójáról.

Az Austro Diesel készen áll a jövőre is

Szerviz terén hitvallásuk szerint a gépekhez csak a legmagasabb színvonalon szabad szolgáltatást kínálniuk, és mindent megtesznek annak érdekében, hogy az MF vásárlók gépeit működőképesen tartsák. Hitvallásuk alappillérei megkövetelik a kimagasló szaktudást, a maximális piaci és ügyfél fókuszt, a megbecsült partneri kapcsolatokat (nemcsak a Gazdálkodókkal, de a vállalat dolgozóival és üzleti Partnereivel szemben is). Továbbá ezek közül is ki kell emelni, hogy a jövőben is a piac egyik legjobb alkatrész ellátását és vevőszolgálatát kívánják biztosítani. Ha ezeket a vezérelveket kombináljuk a Massey Ferguson kiváló és teljes körű termékkínálatával, akkor láthatjuk, hogy olyan jövőt építenek, ami tökéletesen megfelel a modern mezőgazdaság kihívásainak.

Austro Diesel