1. STIHL MSA 120 C-B akkumulátoros fűrész

Ideális választás lehet egy kivételesen könnyű akkumulátoros fűrész, melyet a STIHL fejlesztői kifejezetten ház körüli munkákra alkottak meg. Szerszám nélküli, gyors láncfeszítővel és QuickStop Super láncfékkel szerelve gondoskodik a hatékony, ám biztonságos használatról. Az úgynevezett 1/4” PM3 fűrészlánc a szép vágási felületet és a jó vágásteljesítményt garantálja. Ráadásul az eszköz annyira alacsony zajszintet bocsát ki működés közben, hogy még hallásvédő használatára sincs szükség.

STIHL láncfűrész

2. STIHL MS 211 C-BE benzines motorfűrész

Ha egy nagyobb teljesítményű, professzionális célokat szolgáló, kényelmes benzines motorfűrészre vágyik szerettünk, lepjük meg egy STIHL MS 211 C-BE benzines motorfűrésszel! Az eszköz kiválóan alkalmas tűzifa darabolására, fa építőanyagok vágására, valamint akár 30 cm átmérőjű fák kivágására is. A fűrész további előnye a rendkívül alacsony rezgésszint, kényelmes indítását pedig ErgoStart rendszere szavatolja. A praktikus, gyors láncfeszítésnek köszönhetően a lánc könnyen cserélhető.

láncfűrész

3.  STIHL FUNCTION bőrbakancs motorfűrészes munkához

Funkcionális, kényelmes és biztonságos téli kiegészítő a STIHL FUNCTION bőrbakancs, amelynek külső anyaga kiváló minőségű, víztaszító marhabőr. A 39-47-es méretekig megvásárolható bakancs minden kerti munkákhoz kényelmesen használható, mivel talpa csúszásmentes, textilbélése jól szellőzik, szárrésze pedig kipárnázott, így védi a lábat a dörzsölődés ellen.

STIHL munkabakancs

4. STIHL RE 120 Magasnyomású mosó

A STIHL RE 120 magasnyomású mosó kompakt méretének köszönhetően ideális választás a ház körüli és a kerti munkákhoz. 125 bar nyomásával, tisztítószer szóró készletével elképesztően hatékony tisztítást tesz lehetővé, hosszú élettartamát pedig acél erősítéses nagynyomású tömlője és sárgaréz szelepes pisztolya garantálja.

magasnyomású mosó

5. STIHL Timbersports kávéspohár

A világ első számú extrémsport versenye a STIHL Timbersports, ami hatalmas népszerűségnek örvend a férfiak körében. Csakúgy, mint a kávé, így kettő az egyben ajándék lehet a sportfavágó verseny logójával ellátott "Coffee-to-go" porcelán kávéspohár. A 0,3 liter űrtartalmú kiegészítő hosszan melegen tartja a kávés italokat.

6. Társasjáték

Igazi családi kikapcsolódásra vágyók számára elképzelni sem lehetne jobbat ennél a favágókra tervezett Ki nevet a végén? társasjátéknál. A klasszikus játék fordulatokban gazdag STIHL-változata valóban mosolyt fog csalni mindenki arcára az ünnepek ideje alatt is.

+1: Vásárlási utalvány

Ha nem tudod pontosan, hogy mire vágyna szeretted, szerezz be a hozzád legközelebb eső STIHL szakkereskedésből egy karácsonyi ajándékutalványt, amit aztán a megajándékozott kedve szerint beválthat STIHL kerti gépek, szerszámok, védőfelszerelések és reklámtárgyak valamelyikére.

A STIHL termékekkel kapcsolatos további információkért látogasson el a www.stihl.hu-ra, vagy a www.stihlnemzedekek.hu weboldalra.