1. Versenyképes árak, márkafüggetlen gépkereskedés

Új, DEMO és használt gépek egyaránt megtalálhatóak az AGROPARK gépkínálatában, így minden gazda megtalálhatja a számára legmegfelelőbb gépet. A versenyképes árak mellett fontos megemlíteni az AGROPARK egyik nagy előnyét, a márkafüggetlen gépkínálatot is.

Márkafüggetlen mezőgazdasági gépek értékesítésében továbbra is az AGROPARK Magyarország elsőszámú gépkereskedése!

Csengelei telephelyünkön fellelhetők többek között olyan nagy márkák gépei, mint a John Deere, Case, Claas, New Holland, JCB, Manitou és még sok más márka. 50.000 négyzetméteren elhelyezkedő központunkban több száz megbízható és átvizsgált gép várja új gazdáját. Az AGROPARK hirdetései kizárólag árral együtt szerepelnek, büszkén vállalva versenyképes ajánlatainkat.

John Deere traktorTöbb száz átvizsgált és megbízható gép, márkától függetlenül – fotó: Agropark

2. Hiteles és garantált üzemóra

Az általunk forgalmazott mezőgazdasági gépek esetében az üzemóra valódiságát egy szervizmérnöki ellenőrzést követően Üzemóra tanúsítvánnyal igazolunk, amelyre üzemóra garanciát is vállalunk – legyen szó az AGROPARK által forgalmazott vagy épp egy gazdától beszámított gépről. A mai modern gépek ezen felül már digitális szerviztörténettel is rendelkeznek, így a gépek többségénél online, elektronikus formátumban is meg lehet bizonyosodni az üzemóra valódiságáról.

Az AGROPARK csengelei telephelyén található új és használt gépek akár közvetlenül az ügyfeleink által is leinformálhatók. A gépek üzemóra állásának valódisága és a gépek állapota akár az ügyfél által hozott szerviztechnikus bevonásával is ellenőrizhető!

Márkafüggetlen szerviz AgroparkMárkafüggetlen diagnosztikai és szerviz szaktudás, azonnali hibajavítások – fotó: Agropark

3. Megbízható forrásból származó gépek

A biztonságos vásárlást megkönnyíti, hogy leinformálható, biztos forrásból származó gépeket talál az AGROPARK gépkínálatában. Az Európai Unió területéről, hivatalos márkakereskedésekből importált mezőgazdasági gépeket forgalmazunk. Az általalunk átvizsgált gépek a felkészítési folyamat során egy több, mint 100 pontos vizsgálaton esnek át, ahol az alapkövetelmények közé tartozik többek között a motor, a váltó, a hidraulika rendszer és a folyadékszintek ellenőrzése is.

Legyen szó bármilyen mezőgazdasági gép – pl. traktor, kombájn, teleszkópos rakodó, önjáró permetezőgép stb. –átvizsgálásáról vagy szervizeléséről, semmi nem kerülheti el a sok éves tapasztalattal rendelkező, profi és szakszerű szervizcsapatunk figyelmét.

mezőgazdasági gépMagyarország egyik legnagyobb mezőgazdasági szervizcsarnoka, egyidejűleg akár 40 gép is szervizelhető – fotó: Agropark

4. Az AGROPARK-nál az új gép valóban új

Minden új, az AGROPARK által eladásra kínált mezőgazdasági géphez, az értékesítést megelőzően egy Új gép tanúsítványt állítunk ki, amellyel az AGROPARK büntetőjogi felelőssége tudatában, minden kétséget kizáró módon igazolja, hogy az adott gép sem külföldön, sem Magyarországon forgalomba helyezve még nem volt. Az AGROPARK-nál új gép értékesítése esetén az első forgalomba helyezésre valóban csak az AGROPARK általi értékesítést követően kerül sor.

Sajnos számtalan példát halottunk már, amikor a vásárlást követően egy adóhatósági vagy rendőrségi nyomozást során derült csak ki, hogy a gépközvetítő vagy a gépkereskedő által új gépként értékesített gép külföldön, korábban már fogalomba volt helyezve, így azt Magyarországon már csak használt gépként lehetett volna legálisan értékesíteni, még akkor is, ha a gép valóban 0 üzemórás „új” gép volt. Egy használt gép újként történő értékesítése, majd a vevő által a könyvelésben újként való feltüntetése, adócsalásnak és bűncselekménynek minősül!

AGROPARK új gépet választva garantált a csalódásmentes vásárlás. Legyen körültekintő, ne hagyja magát átverni! Amennyiben mégsem tőlünk vásárolna új gépet, úgy javasoljuk, hogy minden esetben kérjen Új gép tanúsítványt, amelyben igazolja Önnek az eladó, hogy a gép korábban, külföldön forgalomba helyezve még nem volt.

traktor50 darabnál is több új gép közül választhat – fotó: Agropark

5. Országos szervizlefedettség

Az országos lefedettségű szervizünk Magyarország bármely pontjára időben eljut, hogy segítsen az állásidő miatti kiesés minimalizálásában. Mindezt az AGROPARK Szerviz 40 fős profi szervizcsapatának támogatásával valósítjuk meg.

Amennyiben önjáró mezőgazdasági gép vásárlása esetén a garancia időtartama alatt garanciális meghibásodás következik be, vállaljuk, hogy a hibabejelentést követően 48 órán belül - aratási szezonban kombájnok esetén 24 órán belül - azonnal megkezdjük a hiba elhárítását, legyen az a meghibásodott új vagy használt gép bárhol az országban.

Az AGROPARK Szerviz az európai követelményeknek megfelelő, magas szintű technikai háttérrel rendelkezik, ahol szakképzett és folyamatos továbbképzéseken résztvevő szakembereink márkafüggetlen mezőgazdasági gépek szervizelésre specializálódtak.

Folyamatos oktatások naprakész szerviz szakembereknekFolyamatos oktatásoknak köszönhetően naprakész technikai tudással rendelkező szerviz szakemberek – fotó: Agropark

6. Teljes körű garancia

Új gépek esetén a garancia időtartama alatt és azon túl is ingyenes, a gyártó által előírt és biztosított javító programok (úgynevezett PIP csomagok) kiszállítása, felszerelése, felprogramozása. Ezen gépekre 1 év teljes körű újgép-garancia jár.

17 évnél fiatalabb használt gépek esetén 1 év AGROPARK motortörés garancia vagy akár összkockázatú kiterjesztett biztosítás is lehetséges.

John Deere traktorTeljes körű garancia, PIP javítócsomagok biztosítása, országos szervizlefedettség – fotó: Agropark

7. Kedvező ár és gyors alkatrészellátás

Alkatrészraktárunk évente több 10 000 alkatrésszel szolgálja ki szervizünk és ügyfeleink alkatrész igényeit. Alkatrészközpontunkban felkészült csapatunk várja ügyfeleink rendelését, legyen szó bármilyen John Deere vagy egyéb mezőgazdasági gépalkatrészről, gumiabroncsról, felniről, ikerkerékről, művelőkerékről vagy egyéb mezőgazdasági kiegészítőről.

A kedvező ár és futárszolgálattal történő gyors kiszállítás verhetetlen párost alkot az AGROPARK alkatrész részlegénél. Online rendelés leadás, gyors ügyfél tájékoztatás és a kollégáink folyamatos elérhetősége pedig Nyugat-Európai színvonalat garantál minden egyes megrendelésnél.

Agropark raktár, több tízezer alkatrész igény kiszolgálásaÉvente több tízezer alkatrész igény kiszolgálása – fotó: Agropark

8. Árfolyamkockázat nélküli, fixált, forint alapú árak

Az AGROPARK kínálatban lévő összes gép (legyen szó készleten lévő, vagy hamarosan érkező új és használt gépről) fixált forint áron vásárolható meg. Az árfolyamkockázat nélküli vásárlás egy ingadozó HUF/EUR árfolyam mellett is kiszámíthatóságot és biztonságot jelent minden gazdának.

Forintért történő új gép vásárlása esetén ügyfeleinknek nem kell sem az árfolyamkockázattól, sem pedig egy önkényesen meghatározott átváltási árfolyamtól tartaniuk.

szervizKockázatmentes vásárlás – fotó: Agropark

9. Finanszírozás

Az AGROPARK által igénybe vehető kedvező finanszírozási lehetőségek: fix 1,49%-os AGROPARK VIP lízing vagy fix 2,5%-os AGROPARK lízing 3 vagy 5 éves futamidőre, évi kétszeri törlesztéssel, 10% + teljes Áfa önerő befizetésével. Maximum 17 éves gépek esetén kedvező, forint alapú és fix kamatozású lízing konstrukciókat kínálunk. A gépek életkora nem haladhatja meg a 20 éves kort a lízing lejártakor.

mezőgazdasági gépElégedett és visszatérő vásárlók – fotó: Agropark

A hiteles és megbízható partner!
AGROPARK