A Bohnenkamp magyarországi képviselete már több éve jelen van az AGROmashEXPO-n az Alliance abroncsok kizárólagos forgalmazójaként. Az Alliance 50 éves múlttal rendelkező gyártó, kimondottan az erdészeti, mezőgazdasági és ipari felhasználási területekre gyártanak és fejlesztenek abroncsokat, izraeli és indiai üzemekben készítik a termékeket. A folyamatos minőség-ellenőrzés biztosítja a professzionális felhasználásra készült termékek kiváló minőségét.

A kiállításon minden szegmensből egy-egy kisebb szeletet mutattak be a kínálatból: az ipari felhasználású területre az MPT 580-as mintázatot, négy évszakos választékukból a Multiuse 550-es mintázatát, mezőgazdasági nagyteljesítményű pótkocsik részére a 390-es mintázatot, a középkategóriás traktorokra a FarmPRO radiál abroncsot, a nagyteljesítményű traktorokra az Agristar mintacsaládot, és a sorközművelő kerék garnitúra a 350-es mintázatot hozták el. A pótkocsi-, illetve gépgyártóknak szemléltetésként az AW 320-a mintázatot állították ki.

Az Alliance Multiuse 550-ös mintázat az év 365 napján kiváló teljesítményt nyújt: hatékony vonóerő a laza talajon is, jó stabilitás a jégen és havon, alacsony a gördülési ellenállása az utakon és acélerősített szerkezetének köszönhetően mezőgazdasági és ipari felhasználásara is alkalmas.

Az Alliance mellett még a Windpower márkát is láthattuk a standon, ami egy kínai felsőkategóriás termék. Ebből a pótkocsikra való HN 207-es mintázatot, illetve az on/off használatra való HN 228-ast mutatták be.

„Cégünk értékesítési politikájában nem szerepel a végfelhasználó felé történő direkt értékesítés, hanem elsődlegesen nagykereskedelemmel foglalkozunk. Három értékesítési csatornánk van: a gépgyártói, a gépkereskedői és a gumiabroncs kereskedői csatorna. Közvetve szeretnénk jelen lenni a végfelhasználóknál, a fő célja ennek a vásárnak is az, hogy az Alliance márkanév ismertebb legyen.” - mondta Birkás József értékesítési vezető.

A Bohnenkamp egy több mint hatvan éve megalakult családi vállalkozásként indult, jelenleg részvénytársaságként működik, és a vállalat élén a már elhunyt alapító (Friedel Bohnenkamp) felesége, Gisela Bohnenkamp áll. Az abroncsok értékesítése mellett a vállalat specialistája az ikerkerekezésnek, az ápoló kerekeknek, továbbá egyedi kívánságra természetesen igény szerinti hordozóerejű és színű felnit is készítenek.

Letölthető prospektusok >>>