Akinek füves, gyepes területe van, tudja, mennyi idő és energia a fűnyírás és a gyep rendben tartása. Aki pedig hatalmas ilyen területtel rendelkezik, annak halmozottan jelentkeznek a nehézségek, főleg a rendszeres fűnyírás. A Bolyki Pincészet Egerben tipikusan az a hely, ahol gondosan ügyelni kell rá, hogy a füves terület mindig igényes, gondozott legyen, hiszen esküvőktől a csapatépítő tréningekig számos rendezvény helyszínéül szolgál a pincészet és környezete.

Nem véletlen, hogy épp ide érkezett tesztnyírásra a Robomow 2 késes RK3000 Pro modellje, amelyet az idei évtől lehet kapni hazánkban is. Az alábbi videóban az új robotfűnyíró kicsomagolását, tartozékait, nagyon egyszerű telepítését és a tesztnyírást tekintheted meg.

Milyen robotfűnyíróról van szó?

A 2 késes azt jelenti, hogy duplatárcsás. Kétszer húsz, tehát negyven centimétert tud vágni egyszerre. A robot érintőképernyős felülettel is rendelkezik, amelyen kiválasztható a magyar nyelv, és onnantól a menüje is magyarul kezelhető. Amennyiben mi magunk otthon szeretnénk elvégezni a telepítését, előtte fel kell mérnünk, mekkora a terület, amelyet le kell majd nyírnia. Folyó méterben ahhoz mérten kell megvenni a határoló kábelből a szükséges mennyiséget, és a dobozban található kis cölöpök segítségével körülhatárolni a területet, amelyen a robotfűnyírót dolgoztatni kívánjuk.

A telepítés nem egy bonyolult folyamat, a fenti unboxing videó is segít benne, valamint nagyon jó a magyar nyelvű kézikönyv is, amelyet a fűnyíróhoz csomagolva minden vásárló megkap.

Egy ilyen segítség valamennyi nagyobb füves területen jól jön a gazdáknak vagy az intézményüzemeltetőknek. Ha a cikk és a látványos videó felkeltette érdeklődésedet, vedd fel a kapcsolatot a Robomow forgalmazását végző ICTS Hungary Kft. munkatársaival, akik készségesen segítenek megválaszolni kérdéseidet!