John Deere

AGROPARK Szerviz – országos lefedettség, 40 fős szervizcsapat, 25 db szervizautó

A biztonságos vásárlást megkönnyíti, hogy leinformálható, biztos forrásból származó gépeket talál az AGROPARK gépkínálatában. Az AGROPARK által átvizsgált gépek a felkészítés során egy 100 pontos vizsgálaton esnek át, ahol az alapkövetelmények közé tartozik például a motor, a váltó, a hidraulika rendszer és a folyadékszintek ellenőrzése.

Legyen szó bármilyen mezőgazdasági gép – pl. traktor, kombájn, teleszkópos rakodó, önjáró permetezőgép stb. –átvizsgálásáról vagy szervizeléséről, semmi nem kerülheti el a sok éves tapasztalattal rendelkező, profi és szakszerű szervizcsapat figyelmét.

szerviz

AGROPARK Szerviz – 100 pontos ellenőrző lista

Az AGROPARK elektronikai szakértőinek köszönhetően minden esetben megállapítható, ha valamilyen elektronikai probléma adódott egy géppel. A motorvezérlőből és motorból való üzemóra kiolvasása is lehetséges, ezzel biztosítva a csalódásmentes vásárlást. A sokak által ismert autókereskedelemben megtörténő kilométer-számláló visszatekerése sajnos az agrárszektort sem kerülte el.

Az AGROPARK által forgalmazott mezőgazdasági gépek esetében az üzemóra valós meglétét egy szervizmérnöki ellenőrzést követően üzemóra tanúsítvánnyal igazolnak, melyre üzemóra garanciát is vállalnak – legyen szó a vállalat által forgalmazott vagy épp egy gazdától beszámított gépről.

mezőgazdasági gép

AGROPARK Szerviz – országos szervizlefedettség

Új vagy használt, mikor mehetünk biztosra?

Mikor érdemes új vagy használt gépet vásárolni? Különböző igények merülhetnek fel egy mezőgazdasági gép vásárlásakor. Kapacitásnövelés, elavult géppark frissítése, öregedő gépek állásideje miatti kiesés csökkentése és egyéb fontos tényezők. Használt mezőgazdasági gép vásárlása előtt a felmerülő problémák közé tartozik a gép műszaki állapota, valamint az üzemóra valós megléte. Erre is van biztos megoldás, amennyiben az AGROPARK-ot választja. Amennyiben a valós és megfelelő információk a rendelkezésünkre állnak, akkor sokkal könnyebben és csalódásmentesen tudjuk meghozni a döntést.

A www.agropark.hu oldalon több oldalas részletes leírás található minden gép esetében, vásárlás előtt pedig kipróbálható, valamint igény esetén külső szakértő bevonásával is megvizsgálható a kiszemelt gép.

John Deere

AGROPARK Szerviz

Ahogyan egy gépjármű esetében, úgy egy mezőgazdasági gépnél is döntő szerepet játszik egy gondos gazda törődése. Nem lehet kijelenteni, hogy például traktorok esetében maximum 10 000 üzemóra a kihordási idő. Akadnak 10 000 üzemóra környékén is megbízható, öregebb, de még műszakilag is jó állapotú gépek, amelyek még sok üzemórán keresztül szolgálják új gazdájukat.

Márkafüggetlenben a legnagyobb!

Továbbra is fellelhetők a csengelei telephelyen olyan nagy márkák gépei, mint például a John Deere, Case, Claas, New Holland, Fendt, Massey Ferguson stb. Jelenleg is közel 300 darab megbízható és átvizsgált gép várja új gazdáját. Az AGROPARK hirdetései kizárólag árral együtt szerepelnek, büszkén vállalva versenyképes ajánlataikat.

mezőgazdasági gép

AGROPARK telephely (6765 Csengele, Agropark 1., M5 autópálya kisteleki kijáratánál)

A gyors és szakszerű, országos lefedettséggel bíró AGROPARK szerviz továbbra is várja a megkereséseket, mindezt az AGROPARK alkatrészcsapat háttértámogatásával.

Látogasson el hozzánk a 6765 Csengele, Agropark 1. szám alá vagy nézze meg naponta frissülő gépkínálatunkat a www.agropark.hu oldalon.