A CNH design csapata folyamatosan azon dolgozik, hogy átírja az iparág hagyományos normáit. Erőfeszítéseiket a Német Formatervezési Tanács most a 2024-es Német Formatervezési Díjjal (melyet 1953 óta ítélnek oda) ismerte el. A szakértő zsűri a STEYR márka Plus traktorsorozatát a haszonjárművek kategóriában a funkció, a formatervezés, a minőség és a fenntarthatóság lenyűgöző szinergiája miatt kiváló formatervezésnek minősítette – számolt be honlapján a sikerről a CNH.

STEYR Plus traktorok az elsők, amelyeknél a márka termékeihez kifejlesztett drámaian új tervezési nyelvet alkalmazták. A markáns stílus hangsúlyozza a modernitást, az erőt és a modern technológiát olyan arculati elemeken keresztül, mint a feltűnő motorháztető-stílus integrált út- és munkaterület-megvilágítással.

Steyr

Feltűnő motorháztető-stílus integrált út- és munkaterület-megvilágítással – forrás: cnh

A fülkében további kényelem és jobb kilátás egészíti ki a legújabb telematikai megoldásokat, amelyek megkönnyítik a kezelő feladatát a gépről a felhőbe történő azonnali adatátvitellel és automatikus irányítással.

"Megtiszteltetés számunkra, hogy a STEYR esztétikájának javítására irányuló erőfeszítéseinket a Német Formatervezési Tanács elismeri" – mondta David Wilkie, a CNH formatervezési igazgatója. – "Megerősíti a jó tervezés fontosságáról alkotott álláspontunkat, melynek alapja az a szándék, hogy ügyfeleinknek világszínvonalú élményt nyújtsunk, miközben gépeinket használják."