A mezőgazdaság területén a gazdaságos üzemeltetéshez elengedhetetlen a megbízható gépek használata. Az újabb generációs mezőgazdasági eszközöknek nem csupán az emissziós normáknak kell megfelelniük, hanem egyre fejlettebb és hatékonyabb kenőanyagokra is szükség van a maximális teljesítmény és megbízhatóság eléréséhez. (Forrás: https://orbico-kenoanyagok.hu/hu/kenoanyagok/mezogazdasag)

A Shell több mint 80 éve vezető szerepet tölt be a kiváló minőségű kenőanyagok és kenőzsírok terén és ma is, több mint 300 kenőanyag- és zsírszabadalommal rendelkezik világszerte. (Forrás: Shell Agricultural Brochure)

shell

A Shell kenőanyagok használatával a mezőgazdasági gépek kiváló védelmet kapnak, így a teljesítmény és a vállalkozás haszna is nő a versenyképességgel együtt – fotó: Orbico Hungary Kft.

A Shell Rimula motorolaj minden körülmény között optimális védelmet biztosít a motor számára, legyen szó akár meleg, hideg, poros, vagy sáros környezetről. A Shell Rimula motorolajok fejlesztése során az volt a legfőbb cél, hogy minden helyzetben kiemelkedő védelmet nyújtsanak.

A Shell Rimula motorolajok mellett kiemelt jelentőséggel bírnak a váltó- és tengelyolajok, az automataváltó olajok és a kenőzsírok is. A Shell kenőanyagok használatával a mezőgazdasági gépek kiváló védelmet kapnak, így a teljesítmény és a vállalkozás haszna is nő a versenyképességgel együtt. A hatékony kenés ugyanis segít maximalizálni a termelékenységet és minimalizálni a költségeket a mezőgazdasági ágazatban. (Forrás: https://orbico-kenoanyagok.hu/hu/kenoanyagok/mezogazdasag)

shell

Shell Rimula motorolaj minden körülmény között optimális védelmet biztosít a motor számára – fotó: Orbico Hungary Kft.

A berendezések védelme és élettartamuk meghosszabbítása

A mezőgazdasági és gazdálkodási tevékenységek ki vannak téve az időjárás zord körülményeinek. A Shell Rimula olajok nehéz körülmények között is segítenek biztosítani a megbízható üzemelést és meghosszabbítja a berendezések élettartamát.

Kiváló alacsony hőmérsékleti folyékonysággal és kopásvédelemmel rendelkeznek. A kenőanyag mellett a közlekedési hajtóműolajok is fontosak, amelyek kiváló védelmet adnak fogaskereknek és bizonyos olajok csúszásgátló tulajdonságokat is képesek biztosítani. A kenőzsírok, poros vagy épp nedves körülmények között is megbízhatóan kenik a zsírkenésű alkatrészeket (pl. csapágyak, csapszegek, csuklók, stb.).

Javítják a berendezések hatékonyságát és teljesítményét

A Shell prémium kategóriás hidraulikaolajai széles hőmérséklet-tartományban stabil viszkozitási tulajdonságokkal rendelkeznek, és a teljes olajcsere periódus (ODI) alatt támogatják a hidraulikus rendszer zavartalan működését.

A Shell Tellus S4 VE legújabb termékének tulajdonságai növelhetik a mezőgazdasági berendezések energiahatékonyságát. A Shell Spirax S6 TXME pedig nagyon magas üzemi hőmérsékletre alkalmas, és segíthet a fékek vagy más alkatrészek zajának csökkentésében, a termelékenység növelésében.

Az ajánlott Shell motorolajok a legmagasabb szintű védelmet, motortisztaságot, oxidációs stabilitást és károsanyag-kibocsátás csökkenést kínálják. Ezek az olajok megfelelnek a legújabb API CK-4 szabványnak és a motorgyártók számos specifikációjának. A Rimula R6 LM olaj használata (bizonyos gyártóknál) jóváhagyott akár 750 vagy akár 1000 órás olajcsereperiódus elérésére is.

shell

Segítségével a berendezések bármikor készen állnak a maximális teljesítményre, és megbirkóznak a nehéz üzemi körülményekkel – fotó: Orbico Hungary Kft.

Növeli a hozamot és a jövedelmezőséget

A Shell olyan termékeket kínál, amelyek a mezőgazdaságban előforduló berendezéstípusokra és körülményekre optimalizáltak. Ezeknek a termékeknek a használata segít biztosítani, hogy a berendezések bármikor készen álljanak a maximális teljesítményre, és megbirkózzanak a nehéz üzemi körülményekkel. A megbízhatóság és a teljesítmény maximalizálása nagyobb termelékenységet eredményezhet, és új lehetőségeket kínál a mezőgazdasági vállalkozások számára.

A szerbiai LoginEKO a Shell Rimula R6 LM 10W-40-et választotta a motor védelmének növelése, a megbízhatóság javítása, az olajcsereperiódusok (ODI) meghosszabbítása és a karbantartási költségek csökkentése érdekében. Az ODI 250-ről 450 üzemórára történő meghosszabbítása 6 298 USD éves megtakarítást eredményezett. (Forrás: Shell Agricultural Brochure)

A Shell Kenőanyagok magyarországi hivatalos forgalmazója, az Orbico Hungary Kft.

Ajánlatokért keressen minket az alábbi elérhetőségeken:

orbico