Az Agroinform a NAK Szántóföldi Napok számos standjának kínálatát mutatta be látványos videóval, kiemelve a különlegességeket. A Maviprod Kft.-hez is ellátogatott csapatunk. Turóczi László, a cég egyik üzletkötője vezette körbe stábunkat a kiállított gépeik között.

Irum Tagro 102 traktor

Elsőként egy Irum Tagro 102-es traktort mutatott be, amely a palettán a legnagyobb elérhető traktor. A standard felszereltség magában foglalja a légrugós, fűthető ülést, a klímaberendezést és a rádióberendezést, ezen kívül nagyon tágas panorámafülkéje van. Rendelhető hozzá kihelyezett hidraulika körökből plusz kettő és igény szerint homlokrakodóval vagy front hidraulikával, valamint front TLT-vel is rendelhető. Illetve aki csak orrsúllyal szeretné, mert vontatásra használná, annak is megfelelő választás lesz.

Ez egy rendkívül jó ár-érték arányú gép, FPT-motorral szerelt, az újak már stage 5-ös motorral érkeznek a környezetvédelmi szempontoknak megfelelően. A traktor mechanikus váltóval szerelt. 3x4 sebességes szinkronváltóval és irányváltóval. A célcsoportja elsősorban az 1-2 traktoros kis- és középvállalkozások köre, ahol az univerzális gép elengedhetetlen, de természetesen nagyobb gazdaságoknak is ajánljuk, ahol a könnyebb műveletek elvégzésére ideális traktor lehet.

Irum Tag 60 C

Az Irum Tag 60 C mechanikus váltóval szerelt, ugyanez a gép viszont hidrosztatikus váltóval és meghajtással is elérhető. Ez is tágas kabinnal rendelkezik, turbos motorral felszerelt. Rendkívül fordulékony, keskeny gép, szőlészetbe, kertészetbe vagy kommunális munkára ajánlja a márka kereskedője. Hozzátette, hogy vásárlói visszajelzésekből tudja, hogy többeknek rendkívül jól teljesített domboldal kaszálásánál is. A kiállításon egy, a Maviprod kínálatában szinte újdonságnak számító Zanon rézsűkaszával szerelték fel.

A Maviprod nem csak traktorokkal foglalkozik

A cég a Perkins ipari motorok és az FG Wilson áramfejlesztők  hazai márkaképviselete. Ezeknek a termékeknek a szakértője, Sebők Attila elmondta, hogy az aggregátoraikban is a Caterpillar cégcsoport által gyártott Perkins motorok találhatók, így folyamatos az alkatrész-utánpótlás, a szervizelés, nincs fennakadás az elérhetőségben.

Ezek az aggregátorok 5 kVA-től egészen 2500 kVA-ig állnak rendelkezésre, és opcionálisan rendelhetők zajszigetelt kültéri burkolattal illetve átkapcsoló automatikával, amely az esetleges áramkimaradásnál automatikusan elindítja az áramfejlesztőt, így biztosítva az elektromos berendezések folyamatos üzemelését. Alkalmazási területei közül a mezőgazdaságban állattartó telepeken illetve az öntözésben használják leggyakrabban. Ezen felül megtalálhatóak kórházakban, irodaházakban, illetve a filmipar egyik nélkülözhetetlen szereplője. Ahol nincs áram, vagy nem folyamatos az áram elérhetősége, ott ez a legegyszerűbb és leggazdaságosabb megoldás.

A Maviprod pályázatokhoz is készít ajánlatokat, amelyeket többségében el is nyernek a cég ügyfelei.

További információért keresd fel a Maviprod Kft. weboldalát!