Az AGROmashEXPO-n új kiállítóként megjelent Agrobook.hu Kft. ügyvezetőjével, Wittner Lászlóval beszélgettünk vállalkozásuk tevékenységeiről. A cég fő profilja a mezőgazdasági alkatrészek webshopon keresztül történő értékesítése, ahol az érdeklődők az alkatrészeken kívül a permetező fúvókákat, munkaruházatot és minden olyan terméket megtalálhatnak, ami a mezőgazdasági gépekhez kellhet (szőnyegek, fülke-kiegészítők, napellenzők). A webshop gépspecifikus keresési lehetőséggel és folyamatosan bővülő kínálattal várja a gazdálkodókat.

Az Agrobook.hu Kft. a kiállításon forgalmazóként a CHCNav NX510SE automata kormányzási rendszer bővített változatát mutatta be, ami már nagyon sok gazdánál bizonyított. Előnye, hogy nyugati és keleti gépekben is alkalmazható, 2,5 centi pontossággal működik, költséghatékonyabbá téve a munkát: idő, üzemanyag, inputanyag spórolható vele. A rendszer kihívásokkal teli környezetben, nehéz, egyenletlen terepen is precíz a szögszenzoros kompenzációs technológiának köszönhetően.

A a CHCNav NX510SE automata kormányzási rendszer ISOBUS vezérelt gépek esetében is használható – megoldható vele a szakaszolás, akár permetezőről, akár vetőgépről van szó, bekapcsolható a táblavégi forduló is.

További információ:

Agrobook.hu Kft.
6445 Borota, Petőfi S. u.5.

Weboldal: https://www.agrobook.hu/
Telefon: +36 70 443 2825

agrobook logó