Tekintsük át részletesen alább a gépkínálatot!

S SZÉRIÁS ERŐGÉPEK – prémium traktorok, végtelen opcionális lehetőségekkel

Az MF prémium gépcsaládja 95-től egészen 400 LE teljesítményig terjed. Az S széria mind a négy sorozata megtekinthető lesz az Expo-n.

Massey Ferguson

Számos újdonságot mutatnak be az Austro Diesel standján

Massey Ferguson 5700 S – luxus 95-130 LE teljesítmény között. 4 hengeres 4.4 l-es erőforrás, nagytraktor fülke, opcionális rugózott híd és fülke, akár CCLS hidraulika. A traktorok automata kormányzással is felszerelhetők. Állattenyésztésbe, homlokrakodós traktornak is kiválóak az S szériák a lejtős motorháztető kialakításnak köszönhetően.

Massey Ferguson 6700 S  – nagytestű 4 hengeres erőgép, nagy hengerűrtartalmú motorral (4.9 l). A traktorok univerzálisan használhatók, nehéz talajmunkára és „komoly” pótkocsik húzására is tökéletesen megfelelnek. A hidraulikarendszer 190 l/percig bővíthető akár 8 kiadószeleppárral. A gépek 6 hengeres teljesítményt kínálnak a négyhengeresek nyújtotta méretbeli előnyökkel.

Massey Ferguson 7700 S – hathengeres, magyar körülményekre való traktorok – 140-től egészen 280 LE-ig több fülkefelszereltségi szinttel. Az erőgépek kiválóan megfelelnek a hazai elvárásoknak: 6.6 l-es vagy 7.4 l-es motorok, egyszerű felépítésű terhelés alatt kapcsolható, akár teljesen automatikus váltók, és kategóriaelső 3 m-es tengelytáv. Ezek együttesen biztosítják a vonóerőt és a robusztusságot, így minden lóerő biztosan leér a talajra. Ezáltal pedig a gépek kiválóak szántóföli munkára és szállításra egyaránt

Massey Ferguson 8740 S – a valaha épített legnagyobb MF, a 405 LE-s fokozatmentes váltóval és 8.4 l-es motorral szerelt MF 8740 S is megtekinthető lesz az Expo-n. A zászlóshajó a legkorszerűbb technológiákkal is elérhető: automata kormányzás, SpeedSteer kormányfordulat automatika és 2 cm-es RTK is az opciók részét képezi.

Massey Ferguson

A Massey Ferguson 7700-as szériája az egyik legnépszerűbb traktor hazánkban – nagy hengerűrtartalmú hathengeres motor (6.6l vagy 7.4 l), egyszerűen kezelhető terhelés alatt kapcsolható váltó, hosszú tengelytáv és robusztusság – minden ami a magyar gazdáknak elvárás.

MASSEY FERGUSON IDEAL – bemutatkozik a csúcskategóriás fekete kombájn

A Massey Ferguson vadonatúj betakarítógépe úttörő műszaki megoldásokat és eddig soha nem látott teljesítményt hoz a „királykategóriába”.  A modellcsalád egy, illetve kétrotoros technológiával felszerelt gépeket foglal magában. Az erőforrások 9.8 litertől egészen 15.2 literig terjedő űrtartalommal rendelkeznek, a vágóasztal-kínálat pedig akár a 12.2 méteresig is elérhető. A gépek újdonsága a kategóriaelső magtartály, a legnagyobb IDEAL 9T például 17.100 literessel rendelkezik. Az IDEAL kombájnok gumiabronccsal, illetve gumihevederes járószerkezettel is elérhetők.

MASSEY FERGUSON GLOBAL SZÉRIA – az ár/érték bajnok erőgépek

Az MF GLOBAL családba tartozó szériák 75-től egészen 130 LE teljesítményig kínálnak minőségi megoldásokat. A traktorok ugyanúgy Franciaországban készülnek, mint az S szériás Fergusonok, ugyanabban a gyárban. Így a gyártási és anyagminőség biztosított. Ahol megbízható műszaki megoldásokkal ellátott, egyszerűen kezelhető traktort keresnek és nincs szükség sok elektronikára, oda a GLOBAL széria gépei kiválóan megfelelnek.

Massey Ferguson 5700 GLOBAL – az ár/érték bajnok az univerzális szegmensben. 12 x 12-es mechanikus működtetésű váltó, elektro-hidraulikus irányváltó és 4 hengeres, 4.4 l-es erőforrások jellemzik a gépeket. Opcionálisan elérhető Dyna-4 terhelés alatt kapcsolható sebességváltó is! Az EHR, klíma és a légrugós ülés az alapfelszereltség részét képezik. A szériában 100 és 110 LE-s típus áll rendelkezésre, a hátsó hárompont emelőereje több mint 4 tonna, a hidraulika rendszer pedig akár 100 l/percesig bővíthető.

Massey Ferguson 6700 GLOBAL – ha nem elég a 100 LE! Amennyiben 120-130 LE teljesítményű, egyszerűen kezelhető erőgépet keres, megtalálta. A 4.4 l-es motorral szerelt 6700 GLOBAL széria nagyobb önsúllyal és hosszabb tengelytávval rendelkezik, mint a kategóriában szereplő traktorok. 12 x 12-es sebességváltója pedig rendkívül egyszerű kezelést tesz lehetővé.

Massey Ferguson

MF 5700 GLOBAL – az ár/érték bajnok széria. 4.4 l-es 4 hengeres motor, gyártás Franciaországban ami garantálja a minőséget, két elérhető sebességváltó: 12 x 12 mechanikus vagy Dyna-4 terhelés alatt kapcsolható fokozatokkal! Prémium gépet kaphat középkategóriás áron!

A show egyik újdonsága a vadonatúj Massey Ferguson RB körbálázó lesz. A szérián belül találunk fix- és változókamrás modelleket, 90 – 180 cm között állítható bálamérettel. A gépek előnye a rendkívül masszív és robusztus felépítés, az MF traktorok minőségét kínálják a körbálázók is. A felszedő szélessége 2, 2.25 vagy 2.4 m lehet, amely nagyban segíti a munka hatékonyságát. A Varionet hálós kötözőrendszer minden hálószélességet képes kezelni, ezáltal sokoldalú az RB széria, az akár 25 késes aprító pedig a munka minőségét garantálja. Amennyiben körbálázó beruházást tervez, gondoljon a Massey Fergusonra is!

bálázó

A gépek előnye a rendkívül masszív és robusztus felépítés

Massey Ferguson 3700-as keskeny nyomtávú szőlős és ültetvénytraktor is jelen lesz az AGROmashEXPO és AgrárgépShow-n. A 18 különböző verzióban rendelhető vadonatúj gépcsalád bármilyen speciális igényt képes kiszolgálni. A gépkínálatban alacsony felépítményű, extra keskeny (1.000 mm össz-szélesség), szűk térállású szőlőben használható és nagyobb testű, gyümölcsösben univerzálisan működtethető modellt is találunk. Érdemes kiemelni a tágas fülkét, a nagy kikormányzási szöget és a rendkívül stabil építést.

Betakarítógépből a 6 ládás, 306 LE-s MF ACTIVA S lesz kiállítva az Austro Diesel standján. A kombájn különlegessége egyrészt a PowerFlow behordószalagos vágóasztal-kínálat, amely biztosítja a tökéletes vágást még dőlt terményben és nedves körülmények között is. Másrészt egyedülálló háromdobos rendszerrel is elérhetők a gépek: a harmadik dob kosara a fülkéből felhajtható így száraz időben, amikor nincs szükség akkora cséplési kapacitásra, kiiktathatjuk. Amikor viszont igényli a teljesítményt a kombájn, egyszerűen bekapcsolhatjuk és működtethetjük a harmadik dobot.

kombájn

Egyedülálló háromdobos rendszerrel is elérhető az ACTIVA S

A Massey Ferguson 2018-tól teljes zöldsorkínálattal rendelkezik. Az idei AGROmashEXPO-ra az importőr Austro Diesel 3 m-es tárcsás kaszát, illetve egyrotoros rendsodrót hoz.

A gépek iránt személyesen az AGROmashEXPO és AgrárgépShow-n a G CSARNOK 302 A standján tud érdeklődni vagy az Austro Diesel központi telefonszámain: 0630-530-5565, 0630-613-0122.