A 2018-as AGROmashEXPO-n a Massey Ferguson minden traktorcsaládja bemutatkozik a G CSARNOK 302 A standján 75 és 405 LE teljesítmény között. Az erőgépeken kívül behordószalagos vágóasztallal ellátott 6 ládás betakarítógépet, vadonatúj körbálázót és szemenkénti vetőgépet is láthatnak az érdeklődők az importőr impozáns standján.

A show egyik újdonsága a vadonatúj Massey Ferguson RB körbálázó lesz. A szérián belül találunk fix- és változókamrás modelleket, 90–180 cm között állítható bálamérettel. A gépek előnye a rendkívül masszív és robusztus felépítés, az MF traktorok minőségét kínálják a körbálázók is. A felszedő szélessége 2, 2.25 vagy 2.4 m lehet, amely nagyban segíti a munka hatékonyságát. A Varionet hálós kötözőrendszer minden hálószélességet képes kezelni, ezáltal sokoldalú az RB széria, az akár 25 késes aprító pedig a munka minőségét garantálja. Amennyiben körbálázó beruházást tervez, gondoljon a Massey Fergusonra is!

MF

A vadonatúj Massey Ferguson RB körbálázó is bemutatkozik

A kertészeti géptámogatások kedvelt erőgépe, az MF 3600-as keskeny nyomtávú szőlő- és ültetvénytraktor is jelen lesz az expo-n. A 18 különböző verzióban rendelhető gépcsalád az előző években bizonyította, hogy hazánkban bármilyen speciális igényt képes kiszolgálni. A gépkínálatban alacsony felépítményű, extra keskeny (1.000 mm össz-szélesség), szűk térállású szőlős és nagyobb testű, gyümölcsösben univerzálisan használható modellt is találunk. Érdemes kiemelni a tágas fülkét, a nagy kikormányzási szöget és a rendkívül stabil építést.

MF

18 különböző verzióban rendelhető az MF 3600-as gépcsalád

Unverzális traktorból három szériát hoz az importőr Austro Diesel:

Massey Ferguson 5700 GLOBAL. Ahol nincs szükség Powershift váltóra és kevés elektronikával ellátott traktort keresünk, ott a GLOBAL széria a legjobb választás. 12 x 12-es mechanikus működtetésű váltó, elektro-hidraulikus irányváltó és 4 hengeres, 4.4 l-es erőforrások jellemzik a gépet. Az EHR, klíma és a légrugós ülés az alapfelszereltség részei a bevezetési akcióban. A modellcsaládban 100 és 110 LE-s típus áll rendelkezésre, a hátsó hárompont emelőereje több mint 4 tonna, a hidraulika rendszer pedig akár 100 l/percesig bővíthető.

Massey Ferguson 5711 SL – széria luxus. Amennyiben prémium erőgépet keres 95-130 LE teljesítmény között, megtalálta! 4 hengeres 4.4 l-es erőforrás, nagytraktor fülke (ugyanaz mint a „nagytestvér MF 7700-as szérián), opcionális rugózott híd és fülke. A traktorok automata kormányzással is felszerelhetők. Állattenyésztésbe, homlokrakodós traktornak kiválóak az SL-ek a lejtős motorháztető kialakításnak köszönhetően.

A harmadik széria ebben a kategóriában kilóg fölfelé, de legkisebb modelljei (120, 130 LE) beleférnek a szegmensbe. Az MF 6700 S nagytestű erőgép, nagy hengerűrtartalmú motorral (4 hengeres, 4.9 l). A traktorok univerzálisan használhatók, nehéz talajmunkára és „komoly” pótkocsik húzására is tökéletesen megfelelnek. A hidraulikarendszer 190 l/percig bővíthető akár 8 kiadószeleppárral. A gépek 6 hengeres teljesítményt kínálnak a négyhengeresek nyújtotta méretbeli előnyökkel.

MF

MF

A döntés az Öné! Mindkét traktor 100-110 LE-s, a szegmens azonban teljesen más. Az MF 5700 GLOBAL (felső kép) mechanikus sebességváltóval, elektro-hidraulikus irányváltóval, EHR-rel, klímával és rendkívül kedvező árral érhető el. Az MF 5700 SL pedig (alsó kép) igazi prémiumot kínál rugózott híddal, fülkével, automata funkciós powershift váltóval és akár joystick kezeléssel.

Hazánkban az egyik legnépszerűbb MF traktorcsalád, az MF 7700-as 140-től egészen 280 LE-ig több fülkefelszereltségi szinttel lesz kiállítva. A traktorok kiválóan megfelelnek a hazai elvárásoknak: 6.6 l-es vagy 7.4 l-es motorok, egyszerű felépítésű powershift váltók, és kategóriaelső 3 m-es tengelytáv. Ezek együttesen biztosítják a vonóerőt és a robusztusságot, így minden lóerő biztosan leér a talajra. Ezáltal pedig a gépek kiválóak szántóföli munkára és szállításra egyaránt.

MF

Szántóföldi munkára és szállításra is kiválóan alkalmasak az MF 7700-as traktorok

A valaha épített legnagyobb MF, a 405 LE-s fokozatmentes váltóval és 8.4 l-es motorral szerelt MF 8740 is megtekinthető lesz az expón. A zászlóshajó a legkorszerűbb technológiákkal is elérhető: automata kormányzás, SpeedSteer kormányfordulat automatika vagy akár AGCOmmand flottakezelési rendszer.

Betakarítógépből a 6 ládás, 306 LE-s ACTIVA S lesz kiállítva az Austro Diesel standján. A kombájn különlegessége egyrészt a PowerFlow szalagos vágóasztal-kínálat, amely biztosítja a tökéletes vágást még dőlt terményben és nedves körülmények között is. Másrészt egyedülálló háromdobos rendszerrel is elérhetők a gépek: a harmadik dob kosara a fülkéből felhajtható, így száraz időben, amikor nincs szükség akkora cséplési kapacitásra kiiktathatjuk. Amikor viszont igényli a teljesítményt a kombájn, egyszerűen bekapcsolhatjuk és működtethetjük a harmadik dobot.

MF

A 6 ládás, 306 LE-s ACTIVA S is ki lesz állítva

A gépek iránt személyesen az AGROmahEXPO-n, a G CSARNOK 302 A standján tud érdeklődni vagy az Austro Diesel központi telefonszámain: 0630-530-5565, 0630-613-0122.