Rövid áttekintés egy innovatív márkáról:

Japán műszaki termékről lévén szó nem is csoda, hogy a TOPCON termékek eddig is a mezőgazdasági vezérlések csúcskategóriájába tartoztak. Számtalan olyan korszakalkotó megoldás bevezetése fűződik a TOPCON márkához,  amelynek létjogosultságát mi sem bizonyítja jobban, mint hogy azóta több nagy piaci szereplő is követi ezeket a megkezdett irányvonalakat.

Elég, ha csak az AES-25 kormányautomatikával bevezetett, addig elektromos vezérléssel elképzelhetetlen szintre emelt kormányzási teljesítményt említjük, melyet többek közt a rendszerhez illeszthető kormányszögjeladónak köszönhette, ami korábban csak a hidraulikus kormányművek privilégiuma volt.

Vagy éppen az a haladó és gyakorlatias felfogás, mely szerint az addig a fülkében, kábelek kíséretében elhelyezett modulokat (kormányvezérlő, GPS vevő) beleintegrálják a fülke tetején lévő GPS antennába szintén egy immáron több, mint egy évtizedes TOPCON elképzelés része.

Topcon

Az akció szeptember végéig tart!

Azonban a márka talán mind közül a legnagyobb erőssége, hogy nem elégedett meg a lakossági felhasználási körülményekre kifejlesztett, készen kapható megoldásokkal, hanem a nehezebb utat választva saját szoftveres környezetet fejlesztett, HORIZON szoftver néven. A szoftver kialakítása során figyelembe vették a mezőgazdasági felhasználás sajátosságait és egy maximális stabilitású, lefagyásmentes és logikusan felépített szoftveres környezetet sikerült megalkotni, melyben józan paraszti ésszel is könnyen eligazodik a felhasználó.

A saját szoftveres környezet továbbá olyan funkciók megalkotását tette lehetővé, mint az XTEND, vagy éppen a valós idejű aktív távdiagnosztika.

Az AgroPilot Kft. szezonális akciójában több összeállítás is elérhető, különböző méretű és funkcionalitású kijelzőkkel, hogy a kisebb családi gazdálkodóktól, a nagy gépparkot üzemeltető cégekig mindenki megtalálja az igényeinek megfelelő rendszert.

Az egyik népszerű automata kormányzási szettünk az új, X23 nevű kijelzőjével összeállított kormányzási rendszer, mely magában foglalja a TOPCON eszközök valamennyi erősségét: teljesen magyar nyelvű, logikusan felépített és elképesztően könnyen kezelhető HORIZON szoftver, AES-35 kompakt, halk, nyomatékos és nagypontosságú elektromos kormányzás egészen +/-2cm-es RTK pontosságig, kormányszögszenzor-használat, piacvezető ISOBUS kompatibilitás és munkagépvezérlési lehetőségek, nem ISOBUS munkagépek vezérlésének lehetősége és egy valódi kuriózum:

aktív távsegítség, melynek köszönhetően a szerviztechnikus azonnali segítséget tud nyújtani a felhasználónak, hasonlóan mint ha mellette ülne a gépben.

topcon

Az X23 magában foglalja a TOPCON eszközök valamennyi erősségét.

A Topcon System 230 automata kormányzási csomag 15-20 cm-es sorcsatlakozási pontossággú díjmentes korrekcióval 2.250.000 Ft+ÁFA akciós áron elérhető.

Akciónkban természetesen a jól bevált X25 és X35 monitoros verziók is elérhetőek elektromos robotpilótával, gyári előkészítéssel rendelkező gépek vezérlésével, vagy akár utólagos hidraulikus kiépítéssel, ingyenes 15-20 centis pontosságtól akár 2 cm-es RTK pontosságig!

Az új, X23 monitor természetesen sorvezetőként is rendelkezésre áll azon gazdálkodók számára, akik egyelőre nem terveznek komplett kormányzási rendszerbe befektetni. Sorvezetőként +/-15-20cm-es sorcsatlakozási pontossággal 750.000 Ft+ÁFA akciós áron kapható – a készlet erejéig – az új kijelző, mely sorvezetés mellett ISOBUS kezelőterminálnak is tökéletes!

Az újdonság mellett természetesen továbbra is kaphatóak a jól bevált X25 és X35 monitorral szerelt automata kormányzási rendszerek és átszerelő készletek is. Valamint szoftverfrissítési lehetőségeinket is érdemes figyelembe venni, hiszen számtalan hasznos új funkció érhető el velük az X25 és X35 monitorokon, mint például az automatikus táblavégi forduló, a határvonal kormányzás, vagy a művelőút kijelzés.

Az akció 2019. szeptember 30-ig, vagy a készlet erejéig érvényes és a fizetés akár kedvező banki finanszírozással, 24 havi fix törlesztő részletre elosztva is megvalósítható!

Az akció részleteiről, személyes igényeire szabott ajánlatért érdeklődjön az AgroPilot Kft. elérhetőségein:

www.agropilot.hu

www.facebook.com/agropilotkft

info@agropilot.hu

Bíró János:
70/886-5204

Karpjuk György:
70/886-5200