A Foss Analytical világviszonylatban piacvezető a NIR gyorsvizsgáló műszerek területén. Immár 30 éve a Foss (Tecator) jelent meg elsőként a NIR transzmissziós megoldásával, amely lehetővé tette darálás nélkül a szemes termények egy percen belüli, nagy pontosságú vizsgálatát.

Servitec

A Foss tette lehetővé elsőként a szemes termények egy percen belüli, nagy pontosságú vizsgálatát darálás nélkül

Azóta az Infratec™ műszercsalád és a kalibrációk folyamatos fejlesztésével, ez a NIR megoldás a gabonatermelők és kereskedők megkerülhetetlen eszközévé vált.

Bár a piacon ma már több, hasonló elven működő műszer elérhető, a sztenderd, megbízható forrás továbbra is a Foss Analytical és kizárólagos képviselete, a Servitec Kft.

A mára már tökéletesen kiforrott komplex megoldás – Infratec műszer, kalibrációk, kapcsolt szolgáltatások – további hozzáférése céljából értékesítési kampányt hirdetünk az aratási szezon előtt!

A Foss Analytical jelenti a sztenderd, megbízható forrást a piacon

Kampányunk fő elemei:

- a műszer működési, kezelési biztonságának teljes körű garantálása. Négy év garancia az optikai főegységre (monochromátor), két év teljes körű garancia a műszerre.

- a piacon elérhető legmegbízhatóbb kalibrációk biztosítása az MSZ 6387:2017 gabona NIR szabványnak megfelelően

- csatlakozási lehetőség a Magyar FOSSnet Grain, Infratec™ kalibráció frissítő hálózatához

- aratási ügyelet, gyors szervízszolgáltatás

- speciális kampányár 2018.06.30.-ig több alternatívában!

Kérjen mielőbb ajánlatot az alábbi linken, vagy a lenti elérhetőségeinken, hogy a szezon előtt, június végéig leszállíthassuk és üzembe helyezhessük az Ön Infratec™ műszerét!

www.servitec.hu
info@servitec.hu