Az Alliance A585, az udvari rakodókra, például teleszkópos rakodókra, kotrógépekre és csúszós rakodókra szánt robusztus gumiabroncs több méretben is elérhető a Bohnenkamp kínálatában. A többcélú gumiabroncs (MPT) a legjobb értékeket éri el a kopás, a tapadás és a defektállóság kategóriákban, sima és kemény felületeken való használatra optimalizált.

Bohnenkamp gumiabroncs

Alliance A585 az udvari rakodókra, óteleszkópos rakodókra, kotrógépekre és csúszós rakodókra szánt robusztus gumiabroncs – fotó: Bohnenkamp

Röviden az Alliance 585 abroncsról

Ez a sokoldalú acélbetétes gumiabroncs – amely már röviddel piacra dobása után kiemelkedő sikert ért el – nagy teljesítményének és produktivitásának köszönhetően kiváló hírnevet szerzett. A kifejezetten teleszkópos rakodógépekhez, valamint kotró- és kompakt rakodógépekhez kifejlesztett nagy méretű és több irányban futófelület-blokkok növelik a talajjal alkotott érintkezési felületet. Így kemény talajon is gondoskodnak a sima haladásról, és még magas terheléssel, hegyvidéki terepen is kiváló stabilitást nyújtanak.

Alliance 585 abroncs rakodógépekre

Alliance 585 abroncs futófelülete megbízható tapadást tesz lehetővé – fotó: Bohnenkamp

Acél övbetétek, speciális összetétel, huzallal megerősített oldalfalak

Az abroncs futófelületének mély mintázata, illetve a gumi és a hézagok optimális aránya megbízható tapadást tesz lehetővé, laza talajon pedig hatékony öntisztítást, valamint nagyobb csúszásmentes barázdamélységet biztosítanak.

Az acél övbetétek mellett a speciális összetétel és a huzallal megerősített oldalfalak aktívan védik a gumiabroncsot defektek, vágások és a futófelület sérülése ellen, miközben gondoskodnak az optimális teherbírási képességről. Összességében ezek a jellemzők kiemelkedő élettartamot és hosszan tartó teljesítményt biztosítanak a gumiabroncs számára.

Bohnenkamp abroncs rakodógépre

Az A585 nem csak mezőgazdasági és építkezési területeken, hanem kommunális felhasználásra és mindenféle anyagmozgatásra is ideális – fotó: Bohnenkamp

Az acélöves szerkezet és a megerősített oldalfalak növelik a defektállóságot

Magas, többirányú futófelületi blokkjaival és nagyobb pozitív arányával az A585 új futófelület-kialakítását sima és kemény felületeken, például betonon és aszfalton történő szélesebb körű alkalmazásra tervezték. Itt a futófelület nemcsak optimális teherbírást biztosít kiemelkedő tapadással és vonóerővel, hanem kiváló öntisztító tulajdonságokkal, maximális kényelemmel és biztonsággal az út során - és mindezt alacsony üzemanyag-fogyasztás mellett. Ugyanakkor tökéletes stabilitást biztosít. Ezenkívül az Alliance modell acélöves szerkezete és megerősített oldalfalai növelik a defektállóságot, valamint az éles szélű anyagokkal és a kaviccsal szembeni ellenállást.

Ezáltal az A585 nem csak mezőgazdasági és építkezési területeken, hanem kommunális felhasználásra és mindenféle anyagmozgatásra is ideális. Szalai János, a Bohnenkamp Kft. igazgatója végül a gazdasági szempontokat hangsúlyozza:

"Az Alliance A585 maximális megbízhatóságot, teljesítményt, tartósságot és élettartamot kínál, tekintettel az ár-érték arányra."

A Bohnenkamp az ár-érték arányt is figyelembe veszi. Az Alliance A585 a 460/70R24 mellett 500/70R24, 400/70R20, 440/80R24, 340/80R18, 400/70R18 265/70R16.5 és 305/70R16.5 méretben is elérhető a Bohnenkamp Kft. kínálatában.

További információért és termékkínálatért keresse bizalommal a cég munkatársait az alábbi elérhetőségeken:

Tel.: +3622372261
E-mail: info@bohnenkamp.hu
Web: www.bohnenkamp.hu/hu/kapcsolat/

Bohnenkamp gumiabroncs