Az Agritechnica kiállításon a Deraland Kft. ügyvezető tulajdonosa, Dér Attila kalauzolt végig bennünket. Hűen a cég szlogenjéhez – "Minden, ami a traktor körül számít" – sorra vettük azokat a megoldásokat, amelyeket innovatív termékeikkel a gazdálkodóknak biztosítanak ebben a nehéz gazdasági helyzetben is.

Először a svéd gyártó, a Quicke termékeit láthattuk: traktoros homlokrakodóikkal a traktorok rakodógépként is funkcionálhatnak – a Q sorozat a legújabb fejlesztése a svéd gyártónak. A Multigrabe M+ speciális kanalat is sokoldalúan lehet használni.

A Q 9S gém a világ legnagyobb rakodógépe, ami felszerelhető a nagy John Deere 8R-es CASE-IH Magnum, illetve T8-as New Holland traktorokra. Munkaeszköz rendszerek állnak hozzá rendelkezésre, amelyek a fenntarthatóság jegyében lettek kialakítva azzal, hogy csavaros felfogatásúak.

Nagyon széles a termékpaletta a kanalak esetében is, előnyük, hogy a speciális anyagból készülő vágóélnek köszönhetően ötödére esett vissza a törtszemek aránya.

Elhangzott az is, hogy az adatfeldolgozás a rakodógépek esetében is digitalizálható: képes a napi munkát  rögzíteni, az elvégzett munka adatait – mennyit emelt, milyen súlyt emelt, mennyi bálát vitt be a nap során – naplózni, amit Bluetooth-al át lehet küldeni további értékelésre.

Szó esett még:

  • a berendezések várható KAP támogatásokba illeszthetőségéről, ütemezéséről, a várható támogatásokról
  • a mellső függesztésekről
  • a Zuidberg mellső függesztésekről
  • a Zuidberg elektromos mellső kardánhajtásról
  • a cég várható akciójáról

További információkat a Deraland Kft. termékeiről az alábbi elérhetőségeken szerezhetsz:

Deraland Kft.

deraland