Lengyelország legnagyobb mezőgazdasági szakkiállításán a Fendt CORUS 500 kombájnt is elismerésben részesítették, számolt be honlapján közleményben a hírről a Fendt.

"Nagyon örülünk a Fendt teleszkópos rakodó és kombájn két díjának. A Fendt Cargo T740 különösen kedvelt a lengyel gazdálkodók és vállalkozók körében kompakt méretei és kiváló manőverezhetősége miatt, nagy kereslet mutatkozik iránta" – mondta Tomasz Szczesny, a Fendt Poland üzleti igazgatója.

"Gazdálkodóink elsősorban az öngépesítésre törekednek, ezért az olyan robusztus és hatékony kombájnok, mint például a Fendt CORUS 500, nagyon népszerűek. Ezek a díjak megerősítik, hogy innovatív és megbízható mezőgazdasági technológiát kínálunk a lengyel piac számára."

Fendt Cargo

A Fendt Cargo T740 különösen kedvelt a lengyel gazdálkodók és vállalkozók körében kompakt méretei és kiváló manőverezhetősége miatt – fotó: Fendt.com

A Fendt Cargo T740 teleszkópos rakodó "a kezelők munkakörülményeit és biztonságát javító tervezési megoldásaival" nyűgözte le a zsűrit. Az agilis és hatékony gép otthon van a közepes méretű vegyes gazdaságokban. Az akár 7,7 m munkamagasságú teleszkópos rakodó egyesíti a nagy szakítóerőt, a pontos irányítást és a több, mint négy méteres látómagasságot. Ez lehetővé teszi, hogy a Fendt Cargo T740 a mezőgazdasági munkák széles körében használható legyen, például szalma mozgatásához, szállításhoz, etetéshez, vagy silókészítéshez.


A Fendt CORUS 500 kombájn "a termelékenységet és megbízhatóságot javító tervezési megoldásaiért" érdemelt elismerést. A Fendt CORUS 500-at belépő szintű modellként tervezték az öngépesítésre törekvő európai gazdaságok számára. A hangsúly a nagy cséplési teljesítményen volt, mely megbízható, hatékony és robusztus technológiával ötvöződik. A CORUS 500 legfeljebb 7,60 m munkaszélességgel, valamint két különböző gabonatartály-mérettel és kirakodási kapacitással készül.