AutoTrac ready

AutoTrac automata kormányzás nélküli John Deere traktorok és kombájnok a JD ATU200 univerzális automata kormányzási rendszer segítségével kevesebb mint egy óra alatt AutoTrac előkészítéses (AutoTrac ready) géppé alakíthatóak. Az AGROPARK-nál az ATU200 készlet John Deere gépekhez most akciósan 399.000 Ft + áfás áron vásárolható meg.

A Case, Claas, Deutz-Fahr, Fendt, Krone, Massey Ferguson, New Holland és Valtra traktorokhoz, kombájnokhoz válassza a márkafüggetlen JD ATU200 csomagunkat melynek ára most 799.000 Ft + áfa. Az AutoTrac Universal 200-as egység John Deere munkagépek mellett több mint 600 különböző gépre felszerelhető, valamint egy óra  alatt átépíthető másik munkagépbe. Így egy egyszeri, kisebb befektetéssel automatizálható a teljes gépállomány.

Keresse közvetlenül az AGROPARK alkatrész osztályát!

Teljes automata kormányzás rendszerek

Amennyiben teljes automata kormányzási rendszert szeretne egy olyan John Deere traktorba vagy kombájnba, amely jelenleg még nem rendelkezik automata kormányzás előkészítéssel, akkor a teljes kiépítés ára – amely a következőket foglalja magában: JD ATU200 AutoTrac előkészítés, 4640-es 26 cm-es érintőképernyős nagy monitor ingyenes havi díj nélküli SF1 aktivációval és 15 cm-es jelpontossággal, valamint a legújabb JD SF6000-es antenna – most akciósan 2.599.000 Ft + áfa.

Míg minden egyéb márka esetében a fenti szett  2.999.000 Ft + áfa (az árkülönbség abból adódik, hogy a John Deere gépek kivételével, minden egyéb márka esetében további adapterek és átalakítók szükségesek).

Keresse közvetlenül az AGROPARK alkatrész osztályát!

 

Bővítené a már meglévő rendszerét?

Van már a gazdaságában olyan gép, amelyikben megtalálható az automata kormányzás előkészítés vagy akár egy teljes automata kormányzás rendszer, de egy másik traktorba vagy kombájnba is szeretne? Az AGROPARK csapata erre is kész megoldásokat kínál, ugyanis monitorok, antennák és akár aktiváció is, külön-külön megvásárolható.

További újdonság, hogy a bővítő moduljaink segítségével

a gyári automata kormányzással felszerelt Caterpillar, Claas, Case, Fendt és New Holland traktorok és kombájnok esetében is lehetőség van a John Deere automata kormányzás felszerelésére!

Amennyiben Ön a világ egyik legfejlettebb, legmegbízhatóbb és legkönnyebben használható John Deere automata kormányzási rendszerét szerelné használni a Caterpillar, Claas, Case, Fendt vagy New Holland gépeiben, akkor keresse az AGROPARK csapatát!

A 2,5 cm-es jelpontosság sem akadályAmennyiben nem elég a 15 cm-es havi díj nélküli, ingyenes jelpontosság, akkor az AGROPARK-nál lehetősége van URH-s vagy 4G SIM kártyás RTK rendszer megvásárlására is. Ebben az esetben az RTK aktiváció és modem a normál SF6000 antenna árához képest további 1.600.000 Ft + áfáért vásárolható meg, valamint éves előfizetési díjjal kell számolni.

Keresse közvetlenül az AGROPARK alkatrész osztályát!

Megfelelő jelpontosság minden művelethez

Elérhetők különböző aktivációk és előfizetések, így mindenki kiválaszthatja a munkavégzéshez szükséges jelpontosságot

a teljesen díjmentes SF1-től (+/- 15 cm) az akár +/- 2,5 centiméteres ismételhető pontosságot biztosító RTK előfizetésig (URH vagy SIM kártyás modemmel).

Az AGROPARK által kínált 4640-es 26 cm-es monitor már tartalmazza az SF1 aktiváció díját, így ott további havi vagy éves díjfizetésre már nincs szükség. Havi vagy éves díj csak az RTK esetén fordul elő.

Minden felsorolt terméket megtalál az www.agropark.hu weboldalon, ráadásul most rendkívül kedvezményes áron érhetők el a precíziós gazdálkodás eszközei az AGROPARK-nál, akár helyszíni beépítéssel és beüzemeléssel az Ön gazdaságában, Magyarország egész területén!

Keresse közvetlenül az AGROPARK alkatrész osztályát vagy látogasson meg bennünket új telephelyünkön az M5 autópálya kisteleki kijáratánál (AGROPARK - 6765 Csengele, Agropark 1., nyitvatartás: hétfő - péntek 7.30 - 16.00)