Makita

Elektromos kormányzás a hidraulika-rendszer pontosságával
Amikor minden forint számít és minden centiméter óriási, akkor maximumra kell törekedni. Fontos, hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki gépeinkből és alkalmazottainkból. A GPS technológia támogatásával Mi is lehetőséget kínálunk a maximum elérésére. Annak érdekében, hogy a magyarországi igényeiket széleskörűen kiszolgáljuk, bővítettük a precíziós eszközkínálatunkat a japán TOPCON cég kínálatával.

TOPCON

Csúcsminőség hihetetlen áron.

A TOPCON teljes precíziós gazdálkodásirányító rendszere nem csak automata kormányzásra használható. A sokoldalú alkalmazás permetezést, műtrágyaszórást és vetést is vezérel, mindeközben olyan hatékonyságnövelő eszközök garantálják az átfedés- és kihagyásmentességet, mint az automatikus szakaszkezelés, mennyiségszabályozás, változó arányú kijuttatás, a kimagasló térkép és adatkezelés.

Tűzifa feldolgozás? Nem probléma! Oehler gépekkel könnyedén megoldja!
Az Oehler billenővályús körfűrészek robosztus acélvázzal készülnek, a nagyméretű kerekeken könnyen szállíthatók. A kitűnő minőségű króm vanádium fűrésztárcsák védőburkolata biztosítja a kisebb zajterhelést és a biztonságos munkavégzést. Kínálatunkban az Oehler rönkhasítók is megtalálhatók.

tüzifa feldolgozás

A billenővályú kialakítása megakadályozza a fa elfordulását.

A hamarosan induló őszi betakarítási szezonban az egyik legnagyobb szerep a kombájnok betakarító adaptereinek jut. A betakarítógépek felkészítése mellett fontos, hogy az adaptereik is alapos átvizsgáláson, karbantartáson és felkészítésen essenek át. Csak úgy lehet biztosítani a problémamentes munkát, ha az adapterünk tökéletes műszaki állapotban van és minden elhasználódott kopóalkatrészt kicseréltünk.

alkatrész

Kattintson a képre és töltse le a katalógust!

Axiál

Az AXIÁL ajánlata az akció időtartama alatt (2015. szeptember 30-ig) történő megrendelésekre, illetve a készlet erejéig érvényes.