A Massey Ferguson év elején vezette be a különleges fekete lakkozást azon modellek számára, amelyek hamarosan elköszönnek. A fekete traktorokból eddig 130 és 260 lóerős verziók voltak elérhetők, amihez most csatlakozik a 190 „lovas“ MF 7719 S NEXT is kimagasló felszereltség mellett rendkívül jó ár-érték aránnyal!

2020 év végére a gyártó szeretett volna a gazdálkodók számára olyan kétszáz lóerő kategóriás gépet biztosítani, amely lehetőséget teremt a modern és hatékony gazdálkodásra, mindamellett nem feledkezik meg az alapokról sem: nagy hengerűrtartalmú motor, nagy önsúly és hosszú tengelytáv.  Így született meg az MF 7719 S NEXT Edition verzió.

fotó: www.austrodiesel.at

A traktorok erőforrása a már jól ismert és bevált 6.6 literes, 6 hengeres AGCO POWER. A gyártó által már több mint egy évtizede használt motor rendkívül megbízható és takarékos.  A hajtáslánc másik fontos eleme a sebességváltó. Az MF 7719 S NEXT típusok esetében teljesen fokozatmentes, Dyna-VT verzió érhető el. A váltónak két munkatartománya van: 0-28 km/h között a szántóföldi, 0-50 km/h között pedig a közúti tartományban közlekedhetünk. Mindezt úgy, hogy a hajtómű mindig a terhelés által megkövetelt legoptimálisabb fordulatszámon tartja a motort.

 

MF 7719 S NEXT Edition

  • Motor: AGCO POWER / 6.6 l / 6 henger / SCR

 

 

  • Max. teljesítmény 1950 f/p mellett

: 190 LE

 

  • Max. teljesítmény EPM rásegítéssel* 1950 f/p mellett: 220 LE

 

 

  • Hajtómű: Dyna-VT teljesen fokozatmentes

  • Legfontosabb alapfelszerletségek: Rugózott híd, rugózott fülke, 4 pár elektromos szelep, fronthidraulika, 50 km/h

 

  • NEXT EDITION alapfelszereltség: Nagy teljesítményű hidraulika (190 l/p) , joystick kezelés, ISOBUS-os monitor, LED lámpakészlet, fekete lakkozás

 


*EPM rásegítés TLT és szállítási munkáknál érhető el

Az emelőerőről a 4 tonnás fronthidraulika, illetve a 9.600 kg emelőkapacitású hátsó hárompont függesztőmű gondoskodik. A hidraulikarendszer rendkívül modern, elektromos vezérlésű és legalább 4 pár szelepet tartalmaz, amelyekhez egy 190 l/perc teljesítményű zártközpontos CCLS szivattyú biztosítja az olajáramot.

A fülkében igazi XXI. századi kiegészítőket találunk, most mind az alapfelszerletség részeként. Ilyen például a kartámlára szerelt multifunkciós joystick, amellyel menetirányváltást, haladási sebességet, hidraulikaszelepeket és szinte a munkában használt összes hasznos funkciót kezelhetjük. A NEXT esetében ugyancsak alapáras az érintőképernyős, ISOBUS-os nagy monitor, illetve a LED-es teljes (16 db) munka- és közúti lámpakészlet.

A megnövekedett áramfelvételt a két db 120 amperes generátor támogatja. Az erő talajra érését pedig a kategória egyik leghosszabb tengelytávja (2.880 mm), illetve a 42 collos felnizés, 650/65 méretű abroncsokkal biztosítja.

Modern kiegészítők – multifunkciós joystick és érintőképernyős, ISOBUS-os monitor. A LED munkalámpa készlet, és a 42 collos felnizés is alapfelszereltség. – fotók: austrodiesel.at

A gépek már 2020 év végén megérkeznek!