Bálaszálító pótkocsi, 22,5 kamion kerekekkel, műszaki képes kiválló állapotban, új villamosság-ledes lámpákkal, 25.m önsúlyal, 24 bála fér rá.Okmányok nélkül(egyedi műszaki vizsga köteles)!

Eladó egy kiváló állapotú OLDALFALAS bálaszállító pótkocsi. Az oldalfalak hidraulikus működtetésűek, így nem szükséges a bálákat külön lekötni. Időt és energiát spórolhat meg ezzel a pótkocsival. Akár 28 darab nagyméretű körbála egyidejű szállítására is alkalmas.FRISS MŰSZAKIVAL! (2025.02.28.-ig!)

Eladó bálahordó pótkocsi .erős, massziv váz, világitás, jó állapotú gumik.1.6 as bálábol 17/22 db szállítható.

Műszaki vizsgás, hibátlan állapotú bálaszállító eladó új gumikkal. 18 db bála szállítására alkalmas. Mezőgép UTB 3.5,legnagyobb össztömeg: 6350 kg, saját tömeg: 2670 kg. Oldalfal nélküli nyitott bálaszállító lassújármű. Tengelyek száma: 1.

Nem akarsz dupla munkát végezni, nem akarsz dupla géppel kivonulni!? A homlokrakodót és a pótkocsit elfelejtheted! Mert ez a kettő munkáját elvégzi, mivel ez a gép saját maga felszedi a bálát és beszállítja.Teljesen felújított állapotban keveset használt azonnal munkába fogható!

Jó állapotú bálaszállító pótkocsi piros rendszámmal, légfékkel, kamionkerekekkel, bálaszállítónak vizsgáztatva 4,5 év műszakival tulajdonostól eladó. 22 db 150 cm-es körbála fér rá.

Ön tudta, hogy az Agroinform.hu Piactér rovatába bárki főkategóriánként 10 db hirdetést adhat fel ingyenesen? Ha eddig kihagyta volna, most próbálja ki, hiszen több mint 144 ezer regisztrált felhasználó 51.000 hirdetése nem tévedhet!