Nem mindennapi akcióval rukkolt elő a Bobcat hivatalos hazai forgalmazója, a DM-Ker Kft. A Bajnokok Ligája szombati döntőjén felbuzdulva összeállította és a pályára küldte saját bajnokcsapatátDe nem csak pályára küldte, hanem rögtön reklámfilmet is készített a Bajnokcsapat tagjainak főszereplésével. A szpot szombaton, a BL döntő élő online közvetítése során látható is lesz az M4Sport.hu csatornáján. Érdemes megnézni a gépek focitudását is prezentáló filmet itt:

A DM-Ker Bobcat Bajnokcsapat tagjai: a kis méretű, családi házak és kis területek előkészítésében partner E19 minikotró és a csaknem 3 méteres ásási mélységű E27 minikotró. Bal szélről támad az egyik legkompaktabb rakodó, a csaknem féltonnás teherbírású S100, míg jobbról a kompaktok királya, a turbómotoros, nagy teljesítményű és teherbírású S570. A csapat nagyágyúja pedig a teleszkópos TL38.70HF 130 lóerővel, 190 l/perc hidraulikus teljesítménnyel, 7 méteres és csaknem 4 tonnás emeléssel.

A Bajnokcsapat tagjai az akció keretében most kedvezményes áron és extra felszerelésekkel leigazolhatóak, ráadásul akár 0% THM-es finanszírozási konstrukcióban.

Az E19-ért 23 200 euró + ÁFA-t, az E27-ért 35 050 euró + ÁFA-t kér a DM-Ker – mindkettőhöz két mélyásó és egy rézsűkanál is jár. A bajnok rakodók kisebbje, az S100 alapkanállal most 25 100 euró + áfába, nagytestvére, az S570 alapkanállal, joystickkal, klímával, automata gémlengés-csillapítással és 2 sebességgel most 39 950 euró + ÁFA-t ér. És végül a nagyágyúért, a Bobcat TL38.70HF-ért – 2,5 köbméteres könnyűanyag-kanállal – júniusban 72 000 euró + ÁFA-t kér a Bajnokcsapat tulajdonosa, a DM-Ker Kft.

Az akcióról további részletek itt olvashatók.

A tizenegy éves DM-Ker Kft. hosszú ideje az építőipari és a mezőgazdasági gépforgalmazók élvonalába tartozik. Csaknem 60 fős csapatával a teljes országot lefedi, elsősorban gép- és alkatrész-értékesítéssel foglalkozik, illetve teljes körű szervizszolgáltatást és egyedi finanszírozási konstrukciókat kínál ügyfeleinek.

A DM-Ker Kft. a Bobcat rakodók, minikotrók és teleszkóposok, a Doosan dömperek, kotrók és rakodók, valamint az Arbos traktorok és munkagépek hivatalos magyarországi forgalmazója. Széles kínálatában emellett – többek között – a Tifone permetezők, a F.lli Annovi trágyaszórók és szalmafúvók, a Storti keverők, a Willibald aprítógépek, a Dynapac hengerek és útépítő gépek, az Epiroc bontókalapácsok, a Weycor rakodók és a Viking (Eydescreen) osztályozógépek is megtalálhatóak.

www.dmker.hu