Wittner István, a mezőörsi Antonius Kft. termelésirányítója örömmel vette a lehetőséget a Bobcat TL38.70HF Agri Star 3 teleszkópos rakodó kipróbálására, hiszen teleszkópos rakodógép beszerzését fontolgatják.

Az Antonius Kft. profi gépkezelője tesztelte a Bobcat teleszkópos rakodógép fordulékonyságát, precíz finom-mozgását és minden olyan tulajdonságát, amely a gabonatárolóban és a szabad téren egyaránt szükséges a gyors és hatékony munkavégzéshez.

A Bobcat TL38.70HF Agri Star 3 teleszkópos rakodó olyan jól vizsgázott, hogy mostantól hosszú távon teljesít majd szolgálatot a társaság telephelyén.

"Megvásároljuk, vagy hosszú távra kibéreljük a gépet, mert nagyon meg vagyunk vele elégedve. Nagyobb kanalat is rendeltünk hozzá, hiszen a rakodógép teljesítménye lehetővé teszi a nagy igénybevételt."

– nyilatkozta Wittner István.

A DM-KER Nyrt. most raktárkészletről, akciós áron ajánl a mezőgazdasági üzemek számára egy ideális, opciókkal gazdagon felszerelt, nagy teljesítményű, a munkaműveletekben és a közlekedésben is gyors, gazdaságos üzemeltetésű, univerzális teleszkópos rakodógépet.

A DM-KER kedvező finanszírozási lehetőséget is biztosít:*

  • 0% kamattal,
  • 60 hónap futamidővel és
  • évi kétszeri törlesztéssel

A rakodógép alapfelszereltségéhez egy gyári trágyavilla és egy 2,5 m3-es könnyűanyag kanál tartozik.

A Bobcat TL38.70HF Agri Star 3 maximális teherbírása 3,8 tonna, maximális emelési magassága 6,97 méter, 24”-os gumiköpenyekkel szerelt gép esetén. Ez egy kifejezetten mezőgazdasági célra kifejlesztett gép, erre utal az Agri elnevezés, a Star 3 pedig a felszereltségi szintet jelzi.

Az erőforrása egy 4 hengeres, turbófeltöltős, nagynyomású common rail befecskendezésű, 3,4 l lökettérfogatú, 97 kW (130 LE) teljesítményű dízeloxidációs katalizátorral, kipufogógáz visszavezetéssel, SCR technológiával ellátott, de dízel részecskeszűrő nélküli, STAGE IV/Tier 4 Final, besorolású, környezetbarát, Bobcat D34 típusú motor, amely nehéz körülmények között is alkalmassá teszi a rakodógépet a feladatok elvégzésére, mindezt kedvező üzemanyag felhasználás mellett.

Az ECO üzemmód magas teljesítményt tesz lehetővé, a motor teljes teljesítmény-kihasználása nélkül. Beépített ciklonlevegő-előszűrővel is felszerelték, mely poros környezetben is hatékonyan szűr, ezzel hosszú élettartamot biztosítva az erőforrásnak. A meghajtása hidrosztatikus, így nagyon finom mozgások kivitelezésére is képes. Hidraulika szivattyúja terhelésérzékelő, 190 l/perc teljesítményű, ezért egyszerre több munkaművelet – például a gém emelés-, kitolás, kanál billentés – elvégzése is biztosított, garantálva ezzel a gép nagy hatékonyságát. Kormányzása az ilyen felépítésű gépeknél már megszokott, háromféle módon lehetséges.

A rakodógépet erősített vázzal, az alváz teljes hosszában védőpáncélzattal, nagy szilárdságú gémmel és erősített eszközfelvevővel készítették, így a nagy terheléssel járó munkákat is jól bírja.

A nagy teljesítményű hidrosztatikus váltó két sebességes, a feladatokhoz illeszkedő két munkamóddal, 40 km/h sebességgel, ezért a nagyobb távolságok megtétele sem jelent akadályt.

Tágas és ergonomikus fülkéje ideális munkakörnyezetet biztosít kezelőjének, jó kilátást garantál a panoráma szélvédő, az alacsony profilú motorháztető, de még hátrafelé is, a szabadalmaztatott oszlop nélküli hátsó üveg kialakítás. A multifunkciós joystick egyszerű kezelést tesz lehetővé, így nagyobb figyelmet fordíthat a kezelő az elvégzendő feladatokra.

Aki egy ilyen gépet választ, az máris élvezheti a 40 km/h-s váltó-, az automata gém-lengéscsillapítás-, a kiépített elektromos vezérlés-, a hidraulikus szerelék váltó, a ventilátor visszaforgató egység-, a légkondicionáló-, a légrugós ülés-, a kartámasz-, a joystick- és a kormányoszlopról is kezelhető irányváltó előnyeit. A napellenző, de még a forgatható vonófej is tartozék, amelyhez az elektromos csatlakozások is kiépítésre kerültek, így – meghatározott feltételekkel – vontatásra is használható a rakodógép. Az előzőeken túl, a felszereltség részét képezi a LED-es közúti világítás, a magas frekvenciájú tolató hangjelzés, a rendszámtábla-tartó, a szerszámosláda, a hátsó tükör és a rádió előkészítés is.

Fontos kiemelni, hogy a Bobcat 3 év – vagy 3000 üzemórára szóló – gyári garanciát nyújt a gépeire.

A DM-KER Nyrt. a Bobcat gépek hazai hivatalos forgalmazójaként magas színvonalon biztosítja az alkatrész- és szervizszolgáltatást partnerei számára, az ország egész területén.

Ha Bobcat rakodógép mellett döntünk, akkor már csak egy jó gépkezelőre van szükség és már munkára is fogható az eszköz!

Amennyiben a bemutató felkeltette az érdeklődését, keresse bizalommal a DM-KER Nyrt. területileg illetékes kollégáit, vagy hívja az alábbi telefonszámot:

+3630 789 2360

www.dmker.hu

*Az akció jogi személyek/egyéni vállalkozók/őstermelők általi új gépek vásárlása esetén érvényes 2019. 10. 01-től visszavonásig. Konstrukció: forint alapú, zárt végű pénzügyi lízing, finanszírozási feltételek: minimum önerő: 10% + teljes áfa, futamidő 60 hónap, kamat típusa és mértéke: fix 0%, minimum finanszírozott összeg: 4,5 M Ft.
A Finanszírozó a lízingszerződés futamidejére teljes körű vagyonbiztosítás fenntartását írja elő. A finanszírozást az UniCredit Leasing Hungary Zrt. nyújtja. A Finanszírozó minden esetben egyedi hitelbírálatot végez, jóváhagyás esetén a végleges feltételeket, amelyek eltérhetnek a jelen hirdetésben feltüntetett feltételektől, az egyedi szerződés tartalmazza. A Finanszírozó mindenkor hatályos Üzletszabályzata, Általános Szerződési Feltételei és Hirdetménye elérhetőek a www.unicreditleasing.hu honlapon.

A jelen cikkben közölt adatok nem teljeskörűek, és nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak. A részletekért keresse fel a DM-KER Nyrt-t.