Jelentős piaci részesedéssel rendelkezik, és Európában folyamatosan terjeszkedik az RPG csoporthoz tartozó CEAT márka. A magyar piacon ez a márka immár második éve van jelen és kizárólagos forgalmazója a Bohnenkamp Kft.

A vásárlók elégedettek a CEAT gumiabroncsok teljesítményével, hiszen kifejezetten jól bírják a nehéz körülményeket. A gumiabroncs anyagösszetétele ugyanis maximális hajlékonyságot és rugalmasságot biztosít. Ennek köszönhetően az egyik leggyakrabban jelentkező probléma – azaz a bordák melletti repedések előfordulásának esélye – a múlté, szinte a nullával egyenlő.

Claas traktor

A CEAT gumiabroncs anyagösszetétele maximális hajlékonyságot és rugalmasságot biztosít – Fotó: Bohnenkamp Kft.

34 mintázat, 500 méret mezőgazdasági gépekre

A CEAT a traktorabroncsok teljes választékát kínálja, amelyben mindenki megtalálja a neki megfelelőt. Radiál gumiabroncsai alacsony tömörítést, nagy tapadást és jó úttartást kínálnak. A traktorokhoz IF/VF radiál abroncscsaládot is kínálunk, amely 20 vagy 40%-kal nagyobb terhelhetőséget kínál a hagyományos radiál abroncsokhoz képest.

A CEAT a legnagyobb globális traktorgyártóknak is beszállítója, köztük a John Deere, Amazone, AGCO, Mahindra és CNH. Az abroncsok a gyártó specifikációi szerint készülnek, és nagy futásteljesítményre és tartósságra tervezték őket. Többféle mintázatban kaphatók, hogy megfeleljenek a különböző felhasználói követelményeknek. Az abroncs összetétele tartósságot biztosít, egyben ellenáll az átszúrásoknak és vágásoknak is. A CEAT abroncsok különböző méretekben kaphatóak, hogy megfeleljenek az Ön igényeinek. Ezek sokoldalúságot és tartósságot kínálnak úgy a mezőgazdasági munkák, mint a szállítási feladatok számára is és minden traktorabroncs-követelményt kielégítenek.

CEAT gumiabroncs

A CEAT a traktorabroncsok teljes választékát kínálja, amelyben mindenki megtalálja a neki megfelelőt – Fotó: Bohnenkamp Kft.

Védelem a talajtömörödéssel szemben

Kimondottan a nagyteljesítményű mezőgazdasági gépek többcélú felhasználásához fejlesztette ki a CEAT a TORQUEMAX IF (Improved Flexion) és VF (Very High Flexion) gumiabroncs-termékcsaládját. A megnövelt oldalfal-hajlékonysághoz nagyobb felfekvő felület tartozik, ezért a IF abroncsok a hagyományos radiálabroncsokhoz képest azonos abroncsnyomás esetén akár 20%-kal nagyobb terhelhetőséggel bírnak, vagy 20%-kal alacsonyabb belső légnyomásnál a terhelhetőség változatlan maradhat. A VF gumiabroncs esetén ez az érték 40%-ra nő.

A radiál TORQUEMAX gumiabroncs esetében az üzemeltető puha talajon csökkentheti a gumi légnyomását, ezzel megnövelheti a gumiabroncs felfekvési felületét, a vonóerő-képességet, csökkenti a üzemanyag fogyasztást, mérsékeli a talajkárosodást és növeli a termés mennyiségét. A traktor kemény felületű közútra való visszatérésekor pedig megemelhető a gumiabroncs légnyomása, ezzel kisebb lesz az úttal való érintkező felület, csökken a gördülési ellenállás, a üzemanyag-fogyasztás és az abroncs kopása is. A rendkívül erős váz és a megerősített perem, valamint a kopásálló futófelület a hasonló gumiabroncsokhoz képest akár 10%-kal hosszabb élettartamot biztosít.

Steyr traktor

Akár 10 százalékkal hosszabb lehet az élettartama ezeknek a gumiabroncsoknak – Fotó: Bohnenkamp Kft. – Fotó: Bohnenkamp Kft.

A Bohnenkamp gumiabroncs-nagykereskedés széles termékválasztékkal támogatja partnereit

A Bohnenkamp a mezőgazdasági kereskedelemben tevékenykedő ügyfelei számára teljes megoldást kínál a gumiabroncsok, kerekek, felnik, szerelőgépek, tartozékok és oktatások terén. "Fontos számunkra, hogy a kereskedőt üzletének teljes mértékben támogassuk. Mivel az elmúlt években az üzletág hatalmas mértékben bővült, ehhez hozzáigazítottuk a kínálatunkat is. A Bohnenkampnál a mezőgazdasági kereskedelem számára mindent egy kézből kínálunk" – magyarázza Szalai János, a Bohnenkamp Kft. ügyvezetője.

Kizárólagos forgalmazó a Bohnenkamp Kft.

A CEAT gumiabroncsok raktárról kaphatóak és komplett kerékként is megvásárolhatóak. A Bohnenkamp Kft.-nek egész Magyarországra kiterjedő partnerhálózata van, gumiabroncsokat, kerekezéseket érintő és egyéb szakmai jellegű kérdéssel keresse a cég képviselőit bizalommal az alábbi elérhetőségen:

Tel.: +36 22 372 261
E-mail: info@bohnenkamp.hu
Web: www.bohnenkamp.hu/hu/kapcsolat/

Bohnenkamp