A Capello kombájn adapterek 2014 óta vannak hivatalosan jelen a magyarországi piacon és ezalatt a 2 év alatt bebizonyították, hogy megfelelnek a magyar gazdák elvárásainak. A CAPELLO SPARTAN és DIAMANT direktvágó, illetve kukorica adapter szinte bármilyen silózóra felszerelhető, ezáltal akár az Ön szarvasmarha telepének is nélkülözhetetlen eszköze lehet.

A SPARTAN a csöves kukorica kivételével (arra a DIAMANT csőtörőt ajánljuk) bármilyen szálastakarmány betakarítására alkalmas. A lucerna, perje, árpa, zöld búza, tritikálé, cirok vagy óriás cirok nem lehet akadály, az eszköz a 30-400 cm magas növényekkel is könnyedén elbánik. A nagy átmérőjű behordó csiga biztosítja a folyamatos és akadálymentes terményáramlást, amely által a betakarítás sebessége is szembetűnő.

A SPARTAN kétféle méretben rendelhető: az 5,2 méteres 24 késes, a 6,1 méteres adapter pedig 48 késes vágószerkezettel rendelkezik. A késátfedések biztosítják a tökéletes vágást.

CAPELLO prémium kategóriás terméke a DIAMANT kukorica adapter fix és összecsukható (6-12 soros) kivitelben készül. Az összecsukható változatnál a kardán oldása/záródása automatikusan történik. ADIAMANT kukorica adaptert integrált szárzúzóval tervezték, amely kiváló vágási minőséget biztosít, eltérően a piacon lévő más, utólag beépített szárzúzójú adapterekhez képest. Ezen kívül a szárzúzó egység elhelyezése – az adapter bal oldali törőegységeinél – megakadályozza a ventilátor és a hűtőegység por által okozott eltömődését.

Mint minden Capello kukorica adapter, a DIAMANT is biztosítja tulajdonosának azt a lehetőséget, hogy a szárzúzó egységet egy mozdulattal kikapcsolja, amennyiben éppen nincs rá szükség.

A speciális alumíniumházas, olajfürdős kivitelű hajtómű nem igényel karbantartást. A túlterhelést egy csúszó kuplungos biztonsági tengelykapcsoló akadályozza meg.

A mindkét oldalon hidraulikusan állítható törlőléceknek köszönhetően a sor mindig merőleges az adapterre és pontosan a rendválasztók közepén helyezkedik el. Annak érdekében, hogy a megdőlt terményt – ahol az adapternek olyan közel kell lennie a talajhoz, amennyire csak lehet – is biztonsággal be lehessen takarítani, a Capello kifejlesztett egy automatikusan kioldórendszert: abban a pillanatban, amint a burkolat akadállyal érintkezik, a burkolat felemelkedik, így kerülve el az ütközést és az azt követő idő- és költségigényes javításokat.

Az új, extra erős műanyag burkolatok áttörést jelentenek a Capello történetében. A gazdáktól érkezett visszajelzések és tapasztalatok alapján annak érdekében, hogy az adapter még inkább ellenállóbb legyen, a „koporsók” oldalán extra koptató betéteket helyeztek el.

A CAPELLO adapterek segítik Önt a minőségi, hatékony és megbízható munkában. Erre a gyártó 50 éves tapasztalata a garancia.

További információért keresse a kizárólagos magyarországi forgalmazót:

General-Agri Hungary Kft.
Tel.: +36-30/906-4515
E-mail: info@general-agri.hu
Web: www.general-agri.hu