Capello adapterek

Capello adapterek

A Capello gyár az idei évben lett 50 éves. Valódi gépkavalkáddal ünnepelte meg a társaság a jeles évfordulót – így a teljes kínálatát bemutatta ebből az alkalomból a hannoveri vásáron.

Jelentős méretűnek tartom a magyar piacot és köszönettel tartozom a magyar értékesítő csapatnak, amiért ilyen szép eredményekkel zártuk az évet. Természetesen reménykedem benne, hogy ez a teljesítmény tovább fog növekedni a jövőben, hiszen Magyarország kukorica nemzet és a kukorica adapterekben is a megbízható minőséget keresik a gazdák – mondta a Capello gyár kereskedelmi igazgatója az Agroinform.hu interjújában.

A Capello termékek között megtalálható a Helianthus sorfüggetlen napraforgó adapter is különböző méretekben.

Helianthus és NH gépkapcsolat

Az idei évben sikerült a sorfüggetlen napraforgó adapterek közül a legnagyobb, – 9,4 m vágási szélességű – adaptert értékesítenünk Magyarországon egy New Holland kombájnra, – aminek a gép új gazdájával együtt, mi is nagyon örülünk.

A Capello standján a látogatók megtekinthették a Spartan direkt vágó adaptert, amit önjáró silózókhoz terveztek szálastakarmány betakarításához. Ez a gép már tavaly bemutatásra került a magyar gazdák számára, ám most jött el az eszköz valódi ideje, hiszen egy jövőbeni állattenyésztő telepek korszerűsítése pályázatba is beilleszthető, sőt a biogázüzemek számára is jól kihasználható gép.

Capello

A Capello Amerika számára is első számú adapterbeszállító.

A Case IH, John Deere, New Holland, Massey Ferguson, – de az összes népszerű kombájn márka tulajdonosa előszeretettel vásárolja Amerikában a Capello kukorica, napraforgó és direkt vágó adaptereit, általában 12 méteres, vagy ennél nagyobb vágási szélességben. Ezért ami Amerikában jól teljesít, az a magyar gazdáknak sem okozhat csalódást – nyilatkozta Jerod Johnson, a WTP Implements Division, Capello USA igazgatója.

A Capello adapterekkel a közelgő budapesti AGROmashEXPO kiállításon is találkozhatnak a magyar gazdálkodók, ahol minden érdeklődőt színes kínálattal vár a gyártó hivatalos hazai forgalmazója, a General-Agri Hungary Kft.