A magfeldolgozás területén minden szállítási, anyagtovábbítási feladatra tudunk megoldást nyújtani. Megtervezzük, beépítjük, szervizeljük a gépeket. Győrben a modern üzemcsarnokunkban legyártjuk a kiegészítő acélszerkezeteket. Az előnyök és hátrányok átbeszélése mellett a kiválasztáshoz minden segítséget megadunk ügyfeleinknek.

A Cimbria a legkülönfélébb kialakítású szállítóeszközöket gyártja mind vízszintes, mind függőleges szállítási irányokra. Nagy figyelmet fordítunk a magkímélő megoldásokra, a gyors és teljes fajtaválthatóságra. Felvonó, rédler, szállítószalag mellett kiemelt jelentőséggel bír a felsőpályás csarnokbetárolás, a vetőmagos „Z” felvonó, és az ATEX előírásokat teljesítő porrobbanásbiztos berendezések. Néhány szállítóeszközünk a teljesség igénye nélkül.

Z- típusú serleges felhordó – vízszintes és függőleges szállítási megoldások egy termékben

z

A Cimbria Z-felvonóról világszerte köztudott, hogy a vetőmagüzemekben a legmegfelelőbb szállítóeszköz. Stabil, biztonságos, alacsony az áramigénye, valamint kiváló a teljesítménye. Vetőmagok és egyéb érzékeny anyagok rendkívül kíméletes, függőleges szállítására használják. A vetőmagszektorban nélkülözhetetlen szállítóeszköz. Nagy, vízszintes távolságokat is nagyon jól kezel, ezért alkalmas szállítószalag és normál serleges felhordó kiváltására is. A Cimbria által gyártott Z-típusú serleges felhordónak két típusa van, a szállítandó termény mennyiségétől függően. A Z felvonó részletes leírása elérhető prospektusunkban!

Szállítószalag – megoldás az ömlesztett szárazanyagok vízszintes szállítására

száálító

A Cimbria szállítószalag ideális az ömlesztett szárazanyagok – gabona, pellet és vetőmag – vízszintes szállítására. A szalag teljesen leürül, az energiafelhasználás és a kopás minimális. Választható kiegészítőkkel szereljük fel pl.: ledobó kocsi, burkoló lemezek, olajálló heveder, több feladási lehetőség. Kiválóan használható felsőpályás csarnokbetöltésre, a maximális tárolókapacitás eléréséhez. A szállítószalag részletes leírása elérhető prospektusunkban!

felvonó

Serleges felvonó – ideális megoldás a száraz, ömlesztett anyagok függőleges szállítására

A Cimbria serleges felvonó ideális pl. a gabona függőleges szállítására. A koptatási hatásnak jól ellenáll, kültérben és beltérben is egyaránt használható. A serleges felvonókat tetszőleges hosszban tudjuk összeszerelni, választható kiegészítőkkel pl.: különböző serlegek vagy hevederek, porelszívás, robbanó panel, pódium stb. Mezőgazdasági telepeken a legáltalánosabban használt eszköz. A kíméletes szállítási igényhez speciális kivitelű, pl lassú járású konstrukció, műanyag kanalas felszereltségű gépet kínálunk. A serleges felvonó részletes leírása elérhető prospektusunkban!

 

Láncos szállító – az ömlesztett szárazanyagok teljesen zárt, pormentes szállítására

szállító

A Cimbria láncos szállító (hétköznapi nevén: rédler) ideális a vízszintes és a ferde szállításra olyan anyagok esetén, melyek teljesen zárt pormentes szállítást igényelnek. A hermetikusan zárt rendszer másik előnye, hogy nincs magszóródás. A Cimbria rédler teljes felületű műanyag padlólemezzel került felszerelésre. Szinte nem kopik, kiválóan és halkan siklik benne a vonóelem. Tolózárakkal felszerelve kiválóan alkalmas csarnokbetöltésre, vagy silóbetöltésre. 10 fokos hajlásszög fölött csak speciális változat alkalmazható. Kedvelt kivitele a garatrédler, mely a talaj síkjába simulva a terményfogadás első technológiai eleme. Bővebb információért lapozzon bele prospektusunkba, vagy nézze meg az alábbi videót, amely bemutatja a láncos szállító működését.

Moduflex töltőcső – a pormentes anyagtovábbításhoz

Az ömlesztett anyagok be és kitárolása együtt jár annak kockázatával, hogy hulladékot képzünk, por keletkezik. A por súrlódása miatt maga a folyamat robbanásveszélyes is lehet. A Cimbria Moduflex kiporzás mentes megoldást kínál az ömlesztett anyagok rakodásához. Az iparban minden granulátum és por jellegű termék szállításánál előjön a töltőcső használatának igénye. A vegyipartól az élelmiszeriparon, a malomiparon át a cementgyártásig, vagy éppen a műanyag újrafeldolgozásáig. A feldolgozóiparban gyakran keresik a rendkívüli hő-, kémiai hatásnak, vagy a fokozott kopásnak ellenálló töltőcsöveket.

A Moduflex töltőcső legfontosabb előnyei:

- megbízható, nagy tapasztalattal rendelkező gyártó, 
- moduláris felépítés, 
- teljesen a vásárló igényeire szabott megoldás a rengeteg kiegészítőnek köszönhetően,
- folyamatos termékfejlesztés,
- könnyű üzemeltetés, gyors szerviz,
- igény szerint ATEX minősítéssel

A Moduflex töltőcső működését megnézheti az alábbi videón. A töltőcső részletes leírása pedig elérhető prospektusunkból!

MODULÁRIS FELÉPÍTÉS

A moduláris felépítés azt jelenti, hogy Ön azt a megoldást kapja, ami a leginkább megfelel a felhasználási igényeknek. Számos konstrukció áll rendelkezésre szállítóeszközeinkből a szállítandó anyag és az igényelt teljesítmény függvényében. A rugalmas kialakítás előnye, hogy az esetleges későbbi módosítások, vagy a karbantartások elvégzésekor csak minimálisan kell megzavarni a folyamatos termelést.

TÁMOGATÁS ÉS SZERVIZ

Nagy hangsúlyt helyezünk a megfelelő tanácsadásra az ügyfeleink részére, így könnyebben ki tudják választani a megfelelő megoldást mind műszaki mind pénzügyi szempontból. Vevőink biztosak lehetnek abban, hogy a gépek gyártási eljárása kiforrott, alaposan tesztelt és dokumentált. Győri raktárunkban széles választékot tartunk az alap alkatrészekből, így gyors és hatékony szervizt tudunk biztosítani.

chh

Cím: H-9027 Győr, Körtefa u. 4.T
elefon/fax: (+36) 96/ 527-357
Mobil: (+36) 30/9475-440
E-mail: info@chh.hu