A Convoy Truck Shop standjánál Hetényi Ádám marketingessel találkoztunk, aki a cég által forgalmazott – eredetileg kamionokba szánt, csaknem 6000 féle termék közül számos olyan érdekességet bemutatott, ami egy traktorfülkében is megállja a helyét.

Ilyen volt az a nagyon népszerű rizsfőző is, amit "csodakuktának" szoktak nevezni, szivargyújtóról működik, és sokféle étel elkészítésére alkalmas (tojásrántotta, pacalpörkölt, bármi). Kétféle kávéfőzőt is láthattunk: egy klasszikus elektromosra átalakított kotyogót és egy olyan mindenest, ami tud őrölt kávét, és mindenféle kapszulás kávét kezelni. Mindkettő szivargyújtóról működik.

Megnéztük a tűzoltókészülék-tartót, többfajta víztartályt - kivehető, újratölthető szappanadagolóval, csappal, - vizes kannát, szerszámosládákat, szerszámokat. Számtalan traktorfülkébe való praktikus kiegészítő is megtalálható volt: kormányvédők mindenféle méretben, színben, anyagban, szivargyújtó-töltők, elosztók, telefontöltők, előnyük, hogy ezek akár egy normál autókba is beszerelhetők.

Lámpákat, villogólámpákat, fényhidakat is kínáltak sokféle formában, méretben, hiszen a balesetek megelőzése érdekében nagyon fontos látni és látszani. Szintén lényeges feladat a rakományrögzítés, az ehhez szükséges eszközök tekintetében a 30 éves cég kiemelkedően teljesít. Specialitásuk, hogy a kínálatukban megtalálható kiváló minőségű 80 féle spanifert egyedileg gyártattják le, folyamatosan felmérve a piaci igényeket.

Ha szeretnéd részletesebben is megismerni a cég termékeit, akkor keresd őket elérhetőségeik valamelyikén:

Ezüsthajó Kft.

7634 Pécs, Szentlőrinci út 15.

Weboldal: https://convoy.hu/

Email: info@convoy.hu

convoy truck shop