A BKT RIDEMAX IT (M+S) 697 új, traktorokra való gumiabroncsával a gazdák és más felhasználók is egy több évszakos abroncs előnyeit élvezhetik, amely akár szárazabb talajon is használható.


Az abroncs futófelületét és keverékét úgy tervezték, hogy alacsony hőmérsékleten is megőrizze az abroncs tulajdonságait, miközben nedves, havas vagy csúszós talajon is megfelelő vonóerőt és tapadást biztosít.

A BKT téli gumiabroncsa nedves és száraz talajokra egyaránt alkalmas, alkalmazkodva a modern alvállalkozók és gazdálkodók igényeihez, miközben kényelmes, stabil futást biztosít, és kiváló tapadást nyújt minden művelethez jeges, havas utakon, hólánc nélkül is. Összesen 12 különböző méretben kapható.

abroncs

A BKT M+S hitelesítésű (sár és hó) radiál gumiabroncsai ideális választást jelentenek a mezőgazdasági vállalkozók számára a téli szezonra

A BKT gumiabroncstesztek kimutatták, hogy a RIDEMAX IT 697 gumiabroncs (M+S) élettartama több mint 4000 munkaóra, szemben a hátsó tengelyre szerelt hagyományos gumiabroncsok 3000 üzemórájával.

A RIDEMAX IT 697 (M+S) a BKT speciális mezőgazdasági termékcsaládjának része, amelyet tempós haladás, nagy terhelések és alacsony gördülési ellenállás szempontjai egyesítésével fejlesztettek ki. Ezek hosszú távon számottevő üzemanyag-megtakarítást, gyorsabb szállítást és munkavégzést kínálnak az ügyfélnek.

Forrás: www.commercialtyrebusiness.com