Egy jól kiválasztott kombájn hosszú időn át tudja szolgálni a gazdaságot, és vissza is hozza az árát az évek alatt. Azonban egy új betakarítógép megvásárlása komoly kezdeti beruházást jelent a gazdaságnak, ezt mi is tudjuk.

Éppen ezért a KITE Zrt.-nél igyekeznek többféle finanszírozási lehetőséget kínálni, amelyek megkönnyíthetik a választást a John Deere kombájnok és a KITE mellett.

John Deere kombájn

Fizessen terménnyel az új John Deere kombájnért!

Új John Deere kombájn vásárlása esetén Önnek lehetősége van a gép teljes vételárát akár terménnyel is kifizetnie (búza, kukorica, napraforgó, repce), legyen szó forintos vagy devizás terményárról! Terményét gépkocsira rakva az Ön telephelyéről szállítják el, így Önnek a fuvarral sem kell bajlódnia.

Egyedülálló akció keretében, 2020. július 27. és augusztus 15. között nagyszerű árat kínálnak HO napraforgó terményéért, ha most vesz új John Deere kombájnt!

Az akció részleteiről érdeklődjön KITE gépértékesítőjénél!

Gondolkozzon gépéletútban!

Gépberuházáskor érdemes a KITE Zrt.-t választania, hiszen olyan szolgáltatásokkal állnak az Ön rendelkezésére, amelyeket a gépéletút teljes ideje alatt igénybe tud venni!

gépéletút